Elektrikli araçları kullanıcıları ile buluşturmaya başarıyla devam eden Volkswagen, tamamen elektrikli model olan ID. ailesinin en küçük üyesi ID.2all’u tanıttı. Volkswagen tanıttığı modelin Avrupa satış fiyatı 25 bin Euro’nun altında olacağını da açıkladı. Şirketin yeni modelinde güncel tasarım dili kullanılmış, önden çekişli olan model 450 km’ye kadar menzile sahip.

Araç Travel Assist, IQ.LIGHT veya Elektrikli Araç Rota Planlayıcı gibi özelliklerle donatılacak. Volkswagen’in 2026 yılına kadar kullanıcılara sunmayı planladığı on elektrikli araç modellerinden birisi olacak ID.2all, MEB Entry platformuna dayalı olarak üretilecek.

Şirketin Binek Araç CEO’su Thoms Schäfer, Volkswagen’ gerçek bir “Love Mark” yapma hedefinde olduklarını söyledi ve tanıttıkları yeni model hakkında da şu sözlerini ekledi 

ID. 2all, markayı nereye götürmek istediğimizi gösteren bir model. Müşterilerimize yakın olmak ve harika bir tasarımı, en iyi teknolojiyle birlikte sunmak istiyoruz. Elektrikli mobiliteyi kitlelere ulaştırmak için dönüşümü hızla uyguluyoruz. 

Çalışmalarında odak noktasının her zaman müşterilerinin ihtiyaç ve gereksinimleri olduğunu söyleyen Yönetim Kurulu Üyesi Imelda Labbé ise:

“Volkswagen’in bilinen özelliklerini yeni mobilite dünyasına aktarıyoruz: yüksek kalite ve işçilik, üstün yazılım ve gerçek katma değerli dijital hizmetler.” şeklinde bilgi verdi.

Volkswagen Teknik Geliştirmeden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Kai Grünitz ID.2all model için “ID. 2all, ilk önden çekişli MEB aracı olacak. Yeni MEB Entry platformunun sağladığı esneklikle teknoloji ve günlük kullanılabilirlik açısından yeni standartlar belirleyeceğiz.” dedi.

Modelin imza tasarıma yorumu 

Kullanıcıların daha önce Golf modellerinde karşılaştığı C sütun tasarımı, ID.2all modelinin odağında yer alıyor.  ID. 2all imza tasarımı yeniden yorumlayan ilk Volkswagen modeli olarak yerini almış durumda.  ID.2all modelinin öne çıkan diğer tasarım özellikleri arasında gövde yapısı, dinamik görüntüsü ve zarafeti yer alıyor.

Volkswagen Binek Araç Tasarım Departmanı Başkanı Andreas Mindt de modelin tasarımı hakkında “ID. 2all, Volkswagen’in istikrar, beğeni ve heyecan gibi üç temele dayanan yeni tasarım dilinin ilk gösterimini gerçekleştiriyor.” dedi

Moleküler Biyoloji ve Genetik

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir