Akıllı telefon dünyasının en üretken isimlerinden biri olarak karşımıza çıkan Vivo, yakın zaman içerisinde karşımıza yeni bütçe dostu bir modelle çıkmayı planları içerisinde olduğu düşünülüyor.

Akıllı telefon pazarında Vivo, yeni bir  adım atmaya hazırlanıyor. Yeni V29 serisi ile ilgili bilgileri duyurmanın eşiğinde olan şirket, bu serinin kullanıcılar için daha uygun fiyatlı bir modeli olan Vivo V29 Lite hakkında bilgileri yavaş yavaş sızdırmaya başladı. Her ne kadar yeni çıkacak ürün için kesin bir lansman tarihi belirlenmemiş durumda olsa da, bu serinin önümüzdeki ay içerisinde, Haziran’da piyasaya çıkış yapması bekleniyor. Bu bilgi herhangi bir resmi onay olmaksızın, söylentiler ve  duyum hesaplarından alınan bilgilerle belirlenmiş bir süre olarak karşımıza çıkıyor.

Duyumu alan Sudhanshu Ambhore, 91Mobiles Hindi’ye vermiş olduğu bilgilerde, Vivo V29 Lite’ın 6.78 inçlik FHD+ AMOLED ekrana sahip olduğunu, 1080 X 2400 piksel çözünürlükte, 120Hz yenileme hızı ile20:9 en-boy oranı sunacağı görüşünü ileri sürdü. Ayrıca, çıkacak olan cihazın Qualcomm Snapdragon 695 yonga seti ile ve Adreno GPU ile donatılacağına dair iddialar da ortaya çıktı.

vivo x fold 2 1

Vivo yeni bir akıllı telefon modeli üzerinde çalışıyor

Bu yonga setinin 8GB RAM ve 128GB depolama alanı ile birlikte karşımıza çıkacağı, ayrıca depolama alanının micro SD kart ile genişletilebileceği söylentiler arasında yer alıyor. Yazılım tarafında bulunan özellikleri ile  Vivo V29 Lite’ın Android 13 işletim sisteminin de kutudan çıkması bekleniyor. Cihazın 5G, 4G LTE, çift SIM, Wi-Fi, Bluetooth ve USB Type-C portu gibi bağlantı seçenekleri sunacağı düşüncesi içerisinde bulunuyolar.

Kamera bölümüne baktığımızda ise, Vivo V29 Lite’ın optik görüntü sabitleme (OIS) özelliği ile  64MP ana kamera içermesi öngörüsünde bulunuluyor. Bunların haricinde 2MP ikincil lens ve büyük ihtimal ile derinlik çekimi için başka bir 2MP sensör ile birlikte geleceği tahminler arasında yer alıyor. Ön tarafta, 16MP’lik bir selfie kamerası olabilme ihtimali yüksek görülüyor. Cihazın 5.000mAh bataryaya sahip ve 44W hızlı şarj desteğiyle satışa sunulması bekleniyor.

SELÇUK ÜNİVERSİTESİ - İŞLETME BÖLÜMÜ SON SINIF ÖĞRENCİSİ

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir