Türkiye’de de satışa sunulması beklenen Vivo Watch 2 modelinin tasarım detayları ortaya çıktı. Model yuvarlak gövde yapısı ile ön plana çıkıyor. 

Türkiye’de resmi olarak hizmet veren ve hatta Türkiye’de telefon fabrikası kuran başarılı isim Vivo, pazara yakın aman içerisinde yeni bir akıllı saat sunacak. Direk olarak Vivo Watch 2 adıyla sunulacak olan bu akılı saat, yuvarlak çerçevesi ile sade bir o kadar da şık bir modeldir. Gelişmiş düzeyde nabız sensörü özelliğine sahip olacağı belirtilen bu ürün, şu an için sadece silikon kayışlar ile gözüküyor. Satışa deri ve metal kayış ile gelmesi büyük ihtimal olan Vivo Watch 2 adlı akıllı saat, bazı teknik detaylara bakıldığında 515 mAh pil özelliği ile 7 günlük bir pil ömrüne sahip olacak ve tek olarak ise 46 mm boyutuyla kullanıcıların beğenisine sunulacak. Bluetooth özeliğinin yanı sıra e-SIM versiyonu da olacak GPS’li ve OLED ekranlı akıllı saat, büyük ihtimalle 200 dolardan daha üst bir rakamla sunulacak.

Vivo, daha önce iPhone 14 tasarımıyla gündeme gelmişti

2 13

Firma Vivo Watch 2’den önce tasarlama ihtimal olan iPhone 14 tasarımı ile gündem de adından söz ettirmişti. iPhone 14 serisi bilindiği üzere 14, 14 Pro, 14 Max ve 14 Pro Max modelleri de bulunacak. Yeni yılda halihazırda bulunan mini’nin yerini Pro olmayan yani standart Max şeklinde olacak. 2022 iPhone’lar iki adet 6,08 inç ve 2 adet 6,68 inç ekran üzerine kurulacak. iPhone 14 serisinde yer alan modelleri kısa bir süre önce gündeme getiren Çin merkezli akıllı cep telefon üreticisi Vivo tarafından OriginOS 2.0 Android arayüzü için hazırlanan tasarımlar oldu. Bu noktada direk olarak iPhone 12 / iPhone 13 serinde yer alan gövdede ekran delikli bir telefon gösterilmişti. 

3 12

İşte söz konusu bu telefon direk olarak iPhone 14 tasarımı ile dikkatleri üzerine çekiyor olabilir.  Burada halen kesin konuşmak pek de mümkün değildir ancak sağlam kaynaklardan elde edildiği üzere iPhone 14’lerin çentik detayını tamamen kaldıracağı belirtildi. Söylendiği üzere yeni akıllı cep telefonlarda Face ID’ye gücünü veren TrueDepth kamera sisteminin kamera sensörleri ekranın altına yerleştirilecek. Selfie kamerası size ekrana açılan delik içerisinde yer alacak. Bu tasarımda çentik kısmından hoşlanmayan memnun edecek izlenimi veriyor ve daha şimdiden olumlu yorumlar yapılıyor. Tasarımda değişiklik yapılmıyor diye iPhone X’dan bu yana telefon değiştirmeyen iPhone kullanıcıları, iPhone 14’lere ciddi anlamda yoğunluk verebilir. Fakat bu şu an için sadece yurt dışı kullanıcıları için geçerlidir. Türkiye’de iPhone’lar artık 13.999 TL gibi oldukça yüksek rakamlar ile sunuluyor. 

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir