Twitter için yenilikler arka arkaya geliyor. Yeni özellik ise mention olarak bilinen bahsetmelere getirilen esneklik. İşte detaylar.

Twitter platformunda kullanıcıların mesajlarında @ işaretini kullanarak diğer hesapları eklemesi mümkün. Bu konuda bugüne kadar herhangi bir engel getirmeyen Twitter, etkileşimlerin artması ile birlikte bu durumu değiştiriyor. Açıklamalara göre önümüzdeki dönemlerde Twitter’da bahsetmeler için kullanıcılara yeni bir seçenek sunulacak.

Twitter’da ekran görüntüsü alınamayacak

Twitter’a “Benden bahsetme” özelliği geliyor!

Twitter’a getirilmek istenen benden bahsetme özelliği, mention özelliğinin kötüye kullanılmasını önleyecek. Bu bakımdan tüm kullanıcılar için önemli bir iyileştirme sosyal ağa eklenecek. Şu anda test aşamasında olan özellik kısa süre içerisinde tüm kullanıcılara sunulacak. Bunun ardından ise kullanıcılar kendilerinden bahseden mesajlar için yeni bir seçeneğe sahip olacak. Bu seçenek sayesinde ise ilgili mention kaldırılabilecek.

Twitter’da geçtiğimiz günlerde başlayan mesaj düzenleme özelliği ile birlikte mention üzerinde yapılacak yenilik de sosyal ağın çok daha işlevsel hale gelmesini sağlayacak.

Android için Twitter indir

iOS için Twitter indir

Hakan Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir