Dünyanın en büyük sosyal medya platformlarından biri olan Twitter, yeni eklenen 30’dan fazla kripto para birimiyle kripto fiyat endeksini genişletmek için çalışmalarına devam ediyor. 

Kripto varlıklar hakkında en çok konuşulan alanlardan biri olan ve en kolay şekilde tanıtılabildiği Twitter, kripto varlıklar hakkında hamle çeşitliliğini artırmayı hedefliyor. Geçtiğimiz yıl Elon Musk tarafından satın alınan şirket, her geçen gün daha fazla kripto ağırlıklı bir şirket olma yolunda ilerliyor. Öyle ki platformdaki NFT destekli profil fotoğrafları, bağışlar, coins entegrasyonu ve kripto fiyat endeksi dikkat çeken çalışmalar oldu. Son olarak ise Twitter geçtiğimiz ay içerisinde başlattığı kripto fiyat endeksine 30 farklı kripto para birimini daha ekledi. 

Twitter kripto para konusunda gelişiyor

Sosyal medya dünyasının önemli isimlerinden Twitter, platformda yaşanan gelişmelerle kripto para birimleri takibini kolaylaştırmayı hedefliyor. 21 Aralık’ta Bitcoin ve Ethereum ile kripto kripto fiyat endeksini başlatan Twitter, bu özelliği genişletmek için 30 farklı kripto varlığı daha listeledi. Bu yeni ekleme, sosyal medya devinin üzerinde uzun çalışmalar yaptığı Cashtags özelliğinin bir parçası olarak geldi. Platformun arama alanının önüne dolar işareti getirerek yazılan kripto sembolleri, bu semboller için grafik fiyatlarını ve sonuç ekranlarını gösteriyor. Kripto fiyat endeksine eklenen kripto para birimleri arasında USDT, XRP, ADA, SOL, MATIC, AVAX, LTC gibi majör coin’ler bulunuyor. Elde edilen son verilere göre ise eklentide bulunan coin’ler, piyasa değerine göre en iyi ilk 50 arasında bulunuyor. Kripto para piyasaları her geçen gün gelişimini sürdürürken, son haftalarda yaşanan ciddi yükselişler, olumlu gelişmeleri de beraberinde getiriyor. Bitcoin, geçtiğimiz saatlerde tekrar 21 bin doların üzerini test ederken, yazının hazırlandığı dakikalarda ise 20.832 dolar seviyesinden işlem görüyor.

Miami Heat ve FTX’in anlaşması fes edildi!

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir