Elon Musk ve Twitter üzerinde yaptığı güncellemeler son zamanlarda en sık konuşulan konulardan biri. Kullanıcıların yeni güncellemelere verdiği olumsuz tepkilere rağmen Twitter’ı değiştirmeye ve geliştirmeye devam eden Musk, yeni bir güncelleme daha yayınladı!

Son güncellemeden önce Elon Musk, Twitter üzerinden bir anket açtı. Ankette, Twitter yönetimini bırakıp bırakmaması gerektiğini sordu ve yüksek bir oyla bırakması gerektiği seçildi.

Yaptığı ankete rağmen Musk, görevini sürdürmeye devam ediyor ve Twitter’ı sarsan kararlar almaya devam ediyor.

Twitter için yaptığı son güncellemede artık Tweet’lerin görüntülenme sayısı gösterilecek. Bu özellik önceden de vardı ancak sadece kullanıcı kendi içeriğini kontrol ettiğinde görebiliyordu. Şimdi ise tüm kullanıcılar atılan Tweet’lerin gösterim sayısını açıkça görebilecek.

Twitter Gösterim Sayısını Kullanıma Sunuyor

Elon Musk’ın bu konu hakkında söyledikleri şunlardır: 

“Twitter, görüntülenme sayılarını gösterime sunuyor. Bu sayede bir Tweet’in kaç kere görüntülendiğini görebileceksiniz! Bu özellik, videolar için zaten vardı.

Bu, Twitter’ın göründüğünden daha aktif olduğunu gösterecek, Twitter kullanıcıların %90’ı paylaşımları okuyor ancak her hangi bir yanıt veya beğenide bulunmuyor.”

Pavlina Tomzis Jr. SEO Analyst

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir