Dün resmi olarak fiyatları açıklanan ve uzun süredir heyecanla beklenen yerli üretim SUV modeli Togg T10X için garanti kapsamı da belli oldu.

Türkiye’nin yerli otomobili Togg imzalı araçtan satın almayı düşünenler tarafından merak edilen soruların cevapları teker teker açıklanıyor. Bu merak edilen konular arasında garanti durumu da vardı. ToggT10X modelinin garanti kapsamı konusunda firma yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı.

“T10X garantisi 3 yıl / 100.000 km (hangisi önce dolarsa), batarya garantisi 8 yıl / 160.000 km (hangisi önce dolarsa), boya garantisi 3 yıl ve paslanmazlık garantisi 12 yıldır.” 

Togg CEO’su M. Gürcan Karakaş, Türkiye’nin elektrikli olarak çıkış yapan ilk akıllı cihazını Mart ayının sonunda kullanıcılarıyla buluşturmayı planlıyor. Bu durumun büyük bir gururunu yaşadığını belirten M. Gürcan Karakuş şu ifadeleri de ekledi. 

“İlk günden itibaren, küresel boyutta rekabet edebilir ve fikri mülkiyeti yüzde 100 Togg’a, Türkiye’ye ait bir mobilite teknoloji markası geliştirmek ve kullanıcıyı merkeze alarak akıllı cihazımız ve dijital ürünlerimizin etrafında herkes için erişilebilir ve herkes tarafından geliştirilebilir bir ekosistem oluşturmak hedefiyle yola çıktık. Geride bıraktığımız beş yılda planlarımız doğrultusunda adım adım ilerledik ve söz verdiğimiz gibi mart ayında akıllı cihazımızı kullanıcılarla buluşturuyoruz. Kullanıcılarımız web sitemiz veya Trumore uygulamamız üzerinden katılacakları çekiliş ile akıllı cihazımıza ön sipariş verme hakkını elde edebilecekler. Siparişleri bireysel kullanıcılar öncelikli olmak üzere 2023 boyunca teslim edeceğiz. Kullanıcılarımıza bağlantılı bir akıllı cihazdan çok daha ötesini sunarak, konforlu ve sorunsuz bir mobilite deneyimi yaşatmayı hedefliyoruz.”

Togg T10X’in dün açıklanan fiyatları ile şu şekilde karşımıza çıkıyor:

-V1 RWD Standart Menzil Modeli: 953 bin TL olarak,

 -V2 RWD Standart Menzil Modeli: 1 milyon 55 bin TL olarak karşımıza çıkarken

-V2 RWD Uzun Menzil Modeli: 1 milyon 215 bin TL ile karşımıza çıkmaktadır.

SELÇUK ÜNİVERSİTESİ - İŞLETME BÖLÜMÜ SON SINIF ÖĞRENCİSİ

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir