Togg T10X için ön sipariş süreci başladı. 27 Mart’a kadar devam edecek olan ön sipariş süreci tamamlandıktan sonra 28 Mart’ta noter huzurunda dijital olarak çekiliş yapılacak.

2023 yılı boyunca kullanıcılar ile buluşacak 12 bin tane T10X için ön sipariş sahiplerini belirleyecek çekiliş süreci dün akşam başladı. 27 Mart’a kadar devam edecek olan bu çekiliş için Togg T10X, 953 bin TL’den başlayan fiyat etiketine sahip olacak. Togg, ilk 4 saatte gelen başvuru sayısını sosyal medya hesabından açıkladı. Togg’un twitter hesabından paylaşılan mesajda ise “27 Mart tarihine kadar devam edecek olan ön sipariş sürecinin ilk 4 saatinde 7734 kullanıcımız T10X için ön siparişini verdi. Bize duyduğunuz güven için teşekkür ederiz. Bu gurur hepimizin”denildi.

Togg siparişi nasıl verilir?

Togg, ön sipariş süreci 10 madde de açıklandı.

1-2023 yılı içinde T10X sahibi olmak için çekilişe katılmak isteyenler, Togg.com.tr, App Store, Google Play veya App Gallery üzerinden kullanıma sunulan Trumore uygulamasından ‘Akıllı Cihaz Konfigüratörü’ne girip, cihazın donanım özelliklerini, teknik verilerini ve model fiyatlarını inceleyerek diledikleri T10X versiyonunu seçip istedikleri gibi yapılandırabilecek.

2-Kullanıcılar, seçtikleri versiyonun tasarımını, Türkiye’nin Renkleri ile 360 derece döndürerek inceleyip, dış renk seçeneğine karar verebilecek. İsterlerse aracın dış renginin T10X üzerinde güneşli bir havada nasıl göründüğü de görülebilecek.

3-Dış rengini seçen kullanıcılar, bir sonraki adımda ise T10X’in jant seçenekleri arasından seçim yapıp, iç tasarımını seçebilecek.

4-Kullanıcılar, T10X’in iç tasarımını daha geniş bir açıdan görebilecek. Sonrasında da diledikleri opsiyonel donanımları ekleyip, lansmana özel olan avantajlı donamım paketlerinin detaylarını görüntüleyecebilecek.

5-Konfigürasyonu tamamlayanlar özet sayfasını inceleyip son kontrollerini yapacak.

6-Ön sipariş sözleşmesini onaylayan kullanıcılar ise ödeme aşamasına geçecek.

7-Eğer kullanıcının kurulu bir Trumore e-Cüzdanı varsa ve 60 bin lira bakiye yüklemişse ön ödemeyi tamamlayarak çekilişe katılma hakkı kazanabilecek ya da Trumore üzerinden Trumore e-Cüzdanını oluşturup 60 bin lira yükledikten sonra ön ödemeyi tamamlayıp çekilişe katılma hakkı elde edecek.

8-Ön sipariş dönemi bittikten sonra, dijital çekiliş 28 Mart tarihinde noter huzurunda yapılacak. Çekilişe katılacak kullanıcıların listesi ise çekiliş öncesinde Togg tarafından yayınlanacak. Çekiliş bittikten sonra kazanan kullanıcılar, akıllı cihazlarının teslimat tarihi geldiğinde, ön ödeme tutarı düşülmüş bir şekilde kalan ödemelerini yapacak.

9-Ön sipariş hakkı kazanan kullanıcılar, noter huzurunda yapılacak olan çekilişle beraber sipariş hakkı kazananlar teslimat sırası ile birlikte belirlenecek. Teslimat tarihi belirlenirken, teslimat dönemi ile kullanıcının çekiliş sıralamasındaki yeri dikkate alınarak teslimat gerçekleştirilecek.

10-Çekilişte hak kazanamayan kullanıcıların ön ödeme için verdikleri para ise kullanıcıların Trumore e-Cüzdanlarına yatırılacak. Ardından da kullanıcıların kullandığı bankalara bağlı olarak en geç 14 gün içinde otomatik olarak hesaplarına geri yatırılacak.

Yönetim Bilişim Sistemleri

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir