Yeni bir abonelik sistemi üzerinde çalışan Tinder, Android ve IOS işletim sistemlerinde en çok kullanılan arkadaşlık uygulamalarından biri. Hızla büyüyen arkadaşlık platformu, en çok  Z kuşağı kullanıcılarının bu yatırıma değer vereceğini düşünüyor.

tinder
tinder

Popüler online flört uygulaması olan Tinder, ayda 500 dolar olacak yeni bir abonelik sitemi üzerine çalıştığını duyurdu. 

Hing isimli online flört uygulamasına da aylık 60 dolar olacak bir premium üyelik özelliği geleceği açıklandı. Hinge, Match’in Tinder ve OkCupid’i içeren ve düzinelerden oluşan flört uygulaması ailesinde göze çarpan uygulamalardan biri haline geldi.

Match’in CEO’su olan Bernard Kim, bir açıklamasında Hing uygulaması için, “ Hala gidilecek daha çok ülke var. Yeni ülkelere yeni pazarlar sunmaya devam edeceğiz ve bu Hinge için birkaç yıl içerisinde büyük bir büyüme sağlayacak.” dedi.

Hinge premium üyeliği ile daha ayrıntılı bir filtreleme seçeneği ve sınırsız beğeni imkanını kullanıcılarına sunuyordu. Yeni çalışmalarda ise premium üyelik sayesinde Hing uygulamasında premium özelliğe sahip kullanıcılar beğendiği diğer kullanıcılar tarafından daha hızlı görülecek ve Hinge kullanıcılarına ilgilendiği profiller üzerinden daha iyi öneriler sunabilecek. 

Diğer yandan yeni özelliğiyle aboneliğe ayda 500 dolar verecek olan Tinder kullanıcılarının ise ne gibi yeni özelliklere sahip olacağı henüz açıklamalar arasında yer almamakta. Şirket yeni hizmetini şirket içerisinde test ettiğini duyurdu. Tinder’ın bu yeni hizmetine sahip olmak isteyen Tinder kullanıcıları ise uygulama için yılda 6 bin dolar ödeyecek.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir