Sosyal medya devlerinden olan TikTok, uygulamaya yeni bir akış seçeneğinin ekleneceğini kullanıcılarına duyurdu. Bu akışa ‘STEM’ deniliyor. İçeriğinde ise teknoloji, bilim, matematik ve mühendislik gibi alanlar bulunuyor. Yakında bu içeriklerle ilgili paylaşımlar sunacak. Bu gelişme ile beraber TikTok kullanıcılarına daha fazla çeşitli içerikler sunabilecek.

TikTok’tan Yeni Adım: STEM

TikTok, yeni gelen özelliğin ABD’deki kullanıcılar için önümüzdeki haftalarda erişime açılacağını bildirdi. Buna ek olarak gelen yeni özellik, uygulamada hazırda bekleyen iki akış seçeneğinin yanına eklenecek. Kısacası ‘sizin için‘ ve ‘takip ediliyor‘ ibareleri akış sayfalarının yanında “STEM” bölümünde yer almaya başlayacak. Bu sayede kullanıcılar platformda daha çok içerikle karşılaşma imkanı bulabilecek.

TikTok, STEM akışında yer alacak içeriklerin ve videoların güvenlik birimleri tarafından sıkı ve düzenli bir şekilde denetleneceğini bildirdi. Bu denetim sürecinde, platforma uygun olmayan içeriklerin akışta yer alması da engellenecek. Bu hamle ile beraber TikTok yanlış bilgi içeren videolar ve içerikler ulusal güvenlik nedeniyle çeşitli endişelere ve aldığı eleştirilere yanıt vermiş oldu.

Selçuk Üniversitesi'nde İşletme Okudu İmza İnternet Teknolojilerinde Dijital Çırak

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir