TikTok, geçtiğimiz dönemlerde BeReal’e benzer özellik üzerinde çalıştığıyla gündeme gelmişti. Şimdi ise TikTok Now resmen tanıtıldı.

Yakaladığı popülerlik ile tüm rakiplerini geride bırakmayı başaran ve zirvenin hep üstünde yer alan TikTok’ta yeni bir özellik daha devreye alındı. BeReal’in sevilen özelliğini alan TikTok, yeni özelliğini TikTok Now olarak adlandırdı. Özellik genel olarak anlık fotoğrafların çekilerek paylaşılmasını hedefliyor.

TikTok’ta keşfete düşebileceğiniz saatler

TikTok Now ne işe yarayacak?

TikTok Now

“TikTok Now, sizi ve arkadaşlarınızın o an ne yaptığını ön ve arka kamerayı kullanarak yakalamaya davet ediyor. Her gün, 10 saniyelik video veya bir fotoğraf paylaşmanızı isteyen bildirimler alacaksınız ve neler yaptığınızı kolayca paylaşabileceksiniz” denilerek tanıtımı yapılan yeni özellik, uygulamadaki etkileşimi arttıracak. Kullanıcılara bildirim gönderen ve fotoğraf – video çekilmesini isteyen TikTok, arka ve ön kameradan çekilen görüntüleri daha sonrasında profilinde paylaşıyor.  İlgili özellik için daha fazla detaya erişmek isteyenler ise uygulamanın alt çubuğunda yer alan Now seçeneğine girebilir.

iOS için TikTok Now indir

Android için TikTok Now indir

Hakan Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir