Sony’nin efsanevi oyunu The Last of Part I nihayet PC’de resmi çıkışını yapıyor. Oyunun çıkış tarihi ve fiyatı belli oldu.

The Last of Us: Part 2 PC’ye mi geliyor?

Sony tarafından PlayStation için geliştirilen ve 2013 yılında piyasaya sürülen The Last of Us, oyun dünyasında büyük bir yere sahip. Oyun, Sony’nin değişen stratejisi nedeniyle serinin ilk oyunu olan PC platformu için çıkacak ancak bugün beklenen bir açıklama yapıldı.

Yılın en iyi oyunlarını kutlayan The Game Awards’ta The Last of Us Part I, PC için resmi olarak duyuruldu. Oyunun çıkış tarihi ve PC fiyatı da açıklandı. PC versiyonu için de bir fragman yayınlandı.

The Last of Us Part I ne zaman PC’ye geliyor?

The Last of Us, 3 Mart 2023’te PC için çıkacak. Oyunun grafiklerinin remake ile uyumlu olup olmayacağı henüz bilinmiyor. Sony, PC için erken oyunlar çıkardı, ancak aynı zamanda DLSS ve RTX teknolojisini oyuna entegre etti. Yani aynı teknolojiyi The Last of Us’ın PC versiyonunda da görebiliriz. Oyunun yeniden yapılanma versiyonu zaten ışın izleme teknolojisini içeriyor.

The Last of Us Part I PC Fiyatı:

The Last of Us Part I, Epic Games’ten 599 TL’ye ön siparişe açıldı. Yeni çıkan PC oyunlarının ortalama fiyatlarına bakıldığında uygun bir fiyata çıktıkları söylenebilir. Tabii ki, oyuncu fiyatlarının hala yüksek olduğu gerçeği devam ediyor. Yine de oyuna olan ilginin yoğun olacağı düşünülüyor.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir