Tesla, bugün İstanbul’da açacağı yeni mağazası için bir iş ilanı yayınladı. Buna göre yeni işe satış danışmanları alınacak. İşte detaylar:

Tesla, “En Çok Satan Elektrikli Otomobil Markası” unvanını BYD’ye kaptırdı

Tesla elektrikli otomobil Türkiye’de uzun süredir satılıyor. Ancak araç ithalatçı tarafından alındı. Yani şirket resmen ülkemizde yoktu. Ancak şirket geçtiğimiz Ocak ayında tüm modelleriyle Türkiye’ye giriş yapacağını ve 10’dan fazla şehirde ultra hızlı şarj istasyonları kuracağını duyurmuştu. Tesla şimdi de İstanbul’daki mağazasında iş ilanı açtı. İşte kriterler…

Tesla Beşiktaş mağazası için iş ilanı açtı!

Tesla iş ilanı şu anda yalnızca web sitesinde mevcuttur. Burada paylaşılanlara göre şirket, Beşiktaş’ta açacak yeni mağazası için iş danışmanları arıyor. Tabii bunun için özel kriterler de var.

Tesla, satış danışmanlarının önce şirketin misyonunu kabul etmesini ve düşünmesini bekler. İşe başlayacak olanların sürdürülebilir enerjiye küresel geçişin ve otomotiv sektöründen elektrikli arabalara geçişin hayati önemini kabul ettiğinden emin olunacak.

İşe başvuracak olanların teknoloji ve araçlardan da anlaması gerekiyor. Çünkü mağazayı ziyaret eden müşterilere arabaları sunmak, malları hakkında bilgilendirmek ve satışı yapmak bu kişinin görevi olacaktır. Ayrıca takım arkadaşlarınızla yakın ve esnek bir şekilde çalışmaya uyum sağlamanız gerekir. Resmi ilana göre adaylardan beklenen kriterler şu şekilde:

-Satış ve teslimat süresince müşteri ile iletişimi sağlamak.

-Müşteri randevularını oluşturma ve mağazada karşılayarak tanıtım yapmak.

-Tesla ve otomobilleri hakkında her fırsatta bilgilendirme yapmak.

-Şirket içi sözleşmeler, stok durumu, finans ve sistemlerin güncellenmesi dahil birçok idari işi üstlenme.

-İyi derecede MS Office bilgisi.

-Müşterilerin ihtiyacına göre ilişki kurma ve yol haritası çizme.

-Ekip ile veya özerk olarak iletişim kurma, iş üstlenme, problem çözme ve hedefe ulaşma.

-Test sürüşlerine çıkabilmek için en az 2 yıllık sürücü belgesine sahip olma.

-Yerel pazara göre aranan dil kriterlerine sahip olma.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir