Bugün Tesla’nın Dogecoin ile ödeme olasılığını test ettiğine dair söylentiler ortaya çıktı.

Dogecoin en popüler kripto para birimlerinden biridir. En eski meme parası olan Dogecoin artık bir şaka değil. Artık özel bir kullanıcı tabanına sahip bir kripto para birimidir. Bu kullanıcı tabanı, zamanının çoğunu Dogecoin geliştiricileri ile etkileşime girerek ve ağ değişiklikleri önererek geçirir. Bugün, Dogecoin ve Tesla arasında yeni bir ödeme ortaklığı iddiaları yaygın. Doge ve Tesla ödemelerinin söylentileri bugün Dogecoin’in değerini artırmak için çalışıyor.

Elon Musk, Dogecoin danışmanı gibi oldu

Dogecoin ve Tesla’nın uzun bir geçmişi var. Milyarder girişimci ve Tesla CEO’su Elon Musk, 2021’in çoğunu Twitter’da DOGE memleri oluşturarak geçirdi. Shiba Inu kripto para birimini para birimine saygının bir işareti olarak tanıttı.

Dogecoin, geliştirme ekibi için önemli bir kaynaktır. Musk, danışmanlık rolü oynar, değişim konusunda tavsiyelerde bulunur ve Dogecoin ekosisteminin şekillenmesine yardımcı olur. Geliştiriciler, bunu yıllardır yaptıklarını da ortaya koydu.

Musk Tesla’nın kripto para birimleri ile ilişkisini genişletmek istiyor

Bugün Musk, Dogecoin ile ilişkisini yeni bir seviyeye taşımak istiyor gibi görünüyor. Bu, Doge Coin Tesla ödemelerinin ufukta göründüğü zamandır. Tesla’nın Model X, Model Y ve Model 3 gibi araçlar için ödeme yöntemi olarak Dogecoin’i kullanacağı iddiaları gün boyu yayıldı. Bu söylentiler, Tesla’nın internet sitesindeki javascript kodunda Dogecoin ile kodlanmış Dogecoin hayranlarının bulunmasının ardından ortaya çıktı. Bu haber, Elon Musk’ın emtia ticareti aracı olarak kripto para birimleri vizyonuyla uyumlu görünüyor. 2021 baharında Musk, Tesla’nın aracı için Bitcoin ödemeleri alacağını duyurdu. O zamandan beri, bu bir daha asla olmadı. Elon Musk, Bitcoin madenciliği için gereken muazzam miktarda enerjiyi öğrendikten kısa bir süre sonra bu planı bozdu.

Bitcoin karşılığında Tesla almak tekrar mümkün

Dogecoin ile Tesla ödeme seçeneğiyle ilgili söylentiler henüz doğrulanmadı. Dogecoin, Twitter spekülasyonları nedeniyle yaygaraya neden oldu. Bu öğleden sonra platformda söylentilerle ilgili binlerce tweet yayınlandı. Bu arada Doge öğleden sonra %7 yükseldi. İşlem hacmi de ikiye katlandı. Bugün DOGE yaklaşık 1,6 milyar dolar topladı.

Dogecoin hakkında ne düşünüyorsunuz? Fikirlerinizi yorum kısmında belirtmeyi unutmayın!

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir