Tesla’nın arabaları nihayet Steam ile uyumlu hale geldi. Popüler oyunları artık Tesla üzerinden oynayabilirsiniz. Detaylar haberimizde:

Tesla, Semi’nin ilk teslimatını gerçekleştirdi

Tesla’nın yeni “Tatil Güncellemesi”, Tesla arabalarına Steam oyunları ve Apple Music desteği dahil olmak üzere merakla beklenen yeni özellikler ekliyor.

Tesla zaten Cuphead ve Stardew Valley dahil olmak üzere bir dizi oyun için destek sunmuştu, ancak CEO Elon Musk’ın Temmuz ayında Steam entegrasyonuyla “ilerleme kaydettiğini” tweetlemesinden sonra, otomobilin sahipleri Steam’e geçmeye karar verdi. Tesla’nın resmi olarak eklenmesi yeni bir “tatil güncellemesi” yayınladı. Bu güncelleme ile Steam desteği nihayet geldi.

Tesla araçlarına beklenen özellikler geliyor

Açıklamalara göre, Model S ve Model X’te mevcut ve sürüm notlarında Steam’i çalıştırmak için 2022 ve daha yeni S ve X araçlarının 16 GB RAM’e sahip olması gerektiği belirtiliyor.

Şirket, Steam’in arabalarında “binlerce” oyun olduğunu ve Tesla’nın tanıtım videosunun çoğunlukla Cyberpunk 2077’yi içerdiğini, ancak hangisinin daha iyi çalıştığını bekleyip görmemiz gerektiğini söylüyor.

En son güncellemeyle Tesla’ya gelen tek büyük uygulama Steam değil. Şirketin arabaları nihayet Apple Music’i destekliyor. Uygulamanın geçen ayki gösteride Model S’de göründüğü ve şimdi resmi olarak Tesla araçlarının bir parçası olduğu bildirildi.

Peki siz Tesla’nın bu yeni özelliği hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizce ileride Tesla araçlarına hangi yenilikler gelebilir? Görüşlerinizi yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir