Telegram’a yeni güncelleme geldi. Güncelleme ile hareketli sonsuz ifadeler, mobil için iyileştirmeler uygulamaya eklendi.

Telegram, ifade konusunda yepyeni bir deneyim sunuyor. Sonsuz tepkiler ya da ifade durumları olarak tanımlanan yenilikler, kullanıcıların ifadelerde çok daha farklı tepkiler vermesini sağlayacak. İşte Telegram’a gelen yeni özelliklerden ilk detaylar.

Telegram hesapları daha güvenli hale getiriliyor

Sonsuz ifadeler

telegrama sonsuz ifadeler ve yenilikler geldi

Daha önce sadece Telegram Premium kullanıcılarına sunulan sonsuz ifadeler özelliği, şimdi tüm kullanıcıların kullanımına sunuldu. Yeni ifadelere sonsuz denmesinin en önemli nedeni, kişiselleştirilerek yeni ifadelerin tasarlanabilecek olması. Kullanıcıların en sık kullandığı ifadeler, listede üstte yer alacak ve Telegram mesajlarına bu şekilde tepki verilebilecek. Gruplarda ve özel sohbetlerde geçerli olacak yeni özellik,  grup yöneticileri tarafından kısıtlanabilecek.

Premium ifade durumları

telegrama sonsuz ifadeler ve yenilikler geldi 1

Telegram’a gelen bir diğer yenilik ise Telegram Premium kullanıcıları için geliştirildi. İfade durumları olarak da adlandırılabilecek yeni özellik ile kullanıcıların kendilerini nasıl hissettiği ya da neler yaptığını paylaşması hedefleniyor. Profil üzerinden erişimin sağlanabileceği durum özelliğinde kullanıcıların hareketli ifade eklemesi ya da emoji ile durumunu paylaşması mümkün. Çalışmak, uyumak, seyahat etmek ve daha fazlası Telegram kullanıcılarına sunulacak.

İyileştirilmiş giriş

telegrama sonsuz ifadeler ve yenilikler geldi 2

Telegram’a sık sık çıkış yapan ve yeniden giren kullanıcılar için giriş işlemleri iyileştiriliyor. Kullanıcıların bundan sonraki süreçte Apple ya da Google ile oturum açma seçeneklerini kullanması ve giriş kodlarını mail ile alabilmesi de mümkün olacak.

Yeni kullanıcı adı bağlantıları

telegrama sonsuz ifadeler ve yenilikler geldi 3

Telegram’da t.me/username olarak kullanıcı linkleri bulunuyor. Paylaşması ve bulunması kolay hale getirmek isteyen Telegram’da bundan sonraki süreçte yeni bir seçenek daha olacak. kullaniciadi.t.me  şeklinde düzenlenen linkler sayesinde Telegram’da daha farklı bir bağlantı kullanılabilecek.

Yeni sürümde Android işletim sisteminde indirmeleri önceliklendirme, Android hediyeleri ve Android simgesi kullanıcıları bekliyor.

iOS için Telegram indir

Android için Telegram indir

Hakan Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir