Bugüne kadar kiralama hizmeti sunmayan ve Türkiye’nin önde gelen teknoloji mağazalarından birisi olan Teknosa’da kiralama dönemi resmen başladı.

Teknosa, bugün yaptığı resmi açıklamada, kiralabunu.com iş birliği ile kiralama hizmetini başlattığını duyurdu.  Türkiye’deki kiralama hizmetleriyle tanınan kiralabunu.com ile özel bir iş birliğine giden Teknosa’da pazar yeri olarak dönüştürülen internet sitesi üzerinden hizmet verilecek. Başlangıç aşamasında 200’ü aşkın ürün ile kiralama hizmeti veren Teknosa, ilerleyen dönemlerde farklı ürünlerle kiralama hizmetini geliştirecek.

Teknosa kiralama hizmetinden nasıl yararlanılacak?

Teknosa Stratejik Büyüme Alanları Genel Müdür Yardımcısı Doğa Oran
Teknosa Stratejik Büyüme Alanları Genel Müdür Yardımcısı Doğa Oran

Resmi açıklamalara göre Teknosa.com üzerinden ürün kiralamak isteyen kullanıcılar, kiralabunu.com sitesine yönlendirilecek ve tüm kiralama işlemleri bu site üzerinden yapılacak. Ürünler arasında saatler, kulaklıklar, telefonlar ve oyun ekipmanları yer alacak.

Konuyla ilgili resmi açıklamalarda bulunan Teknosa Stratejik Büyüme Alanları Genel Müdür Yardımcısı Doğa Oran hem tüketiciler hem de şirketler için yeni iş birliğinin önemli avantajlar sağlayacağını söyledi. İş birliğinden dolayı memnuniyet duyduğunu da aktaran Doğa Oran, “Bütünsel ve kapsamlı bir deneyim için müşteri odaklı hizmetlerimizi geliştiriyoruz. Kiralabunu.com iş birliğiyle müşterilerimizin seçili ürünlerde alternatif bir ödeme yöntemi olan kiralama hizmetini kullanarak, çok sevdikleri teknolojik ürünlere zahmetsiz ve esnek ödeme seçenekleriyle ulaşmasını amaçlıyoruz. İş birliğimiz ilk aşamada Teknosa.com üzerinden başladı. İlerleyen dönemlerde Teknosa mağazalarını da kiralama hizmetine dahil etmeyi planlıyoruz” dedi.

Hakan Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir