Dünyanın en hızlı şekilde büyüme sağlayan tüketici elektroniği üreticileri arasında yer alan ve 160’ın üzerinde ürün ve çözümleri tüketiciler ile buluşturan TCL, TCL 20 SE’nin ardından yeni iki cep telefon modeli olan TCL 20E ve TCL L7’yi satışa çıkardı. 

TCL 20E, güçlü belleği ile kusursuz bir deneyim sunuyor

TCL 20E, 32GB dahili hafızası sayesinde tüm dosyaları, fotoğrafları ve videoları sık sık temizlemenize gerek kalmadan cihazınızda tutmanıza izin verir. 3GB RAM ile donatılan bu sistem, aynı andan birden fazla uygulama ile çalıştığı için sorunsuz bir şekilde performans sergileyebilir. TCL 20E’nin 13MP yapay zeka destekli olan üçlü kamerası ile kullanıcılar için kusursuz bir kayıt imkanı sunuluyor. Tek dokunuş ile eşsiz çekimler yapabileceğiniz Faz Algılama Otomatik Odaklama (PDAF) özelliği, ikinci kez çekim yapma veya odaklamaya çalışma sorununu ortadan kaldırıyor. Doğa çekimleri için son derece kaliteli olan 2MP Makro Kamera ile ayrıntılı çekimler yapabilirsiniz. 

20 4

Yapay zeka teknolojisinden güç alan TCL 20E’deki Yapay Zeka Sahne Algılama, Yapay Zeka Filtresi ve En İyi Çekim, en iyi ayarları, en iyi fotoğrafı ve en iyi filtreyi anında seçerek kullanıcıların kamera yerine o anın tadını çıkarmanız konusunda yardımcı olur. Söz konusu bu akıllı cihaz, Yapay Zeka Yüz Tanıma özelliği ile insanlar hareket ederken bile en iyi şekilde odaklama ve pozu yakalamak adına yapay zekanın derin öğrenme teknolojisinden faydalanıyor. Kullanıcılar bu kamera özelliği ile en iyi şekilde ve yüksek kaliteli fotoğraflar çekebilir.

TCL 20E’nin kullanıcıların cep telefonlarının kilidini açmak için yüz tanıma ve parmak izi sensör kullanıyor. Google Assistant Düğmesi de sesli komut vererek işlerini kolaylıkla halletmesinde yardımcı olabilir. Akıllı Yönetici özelliğine sahip olan bu cihaz 4.000 mAh pil kapasitesi sayesinde kullanıcılar gün içerisinde hareket halindeyken bile cihazının keyfini çıkarabilirler. TCL 20E’nin sekiz çekirdekli işlemcisi daha az enerji ile daha hızlı bir şekilde çalışabilir ve önemli görevleri karşısında cihazın gücünü korur. Güç tasarrufu ve sistem hızı sağlamak adına Smart Manager’ın akıllı optimizasyonundan ek bir destek alarak tam şarjla yüzde 6 ekstra güç sunabiliyor.

19 6

TCL 20E satışa çıktı

TCL 20E 2.399 TL fiyat etiketiyle satışa sunuldu. TCL L7’nin 5.5 inç HD+ 18:9 ekranı sayesinde kullanıcılar için geniş bir görüntü kalitesi sunuluyor. Video içeriklerini sinema gibi sürükleyici bir ekran üzerinden izlemenin yanı sıra yüz kilidi ile de güven içerisinde kullanabilirsiniz. TCL L7’de yer alan dört çekirdekli işlemci ve ultra hızlı çoklu görev için optimize edilen Android™ 10 (Go sürümü), kullanıcı deneyimini üst seviyeye çıkarır. 

TCL L7, 1.599 TL fiyatına sahip

Konuyla ilgili açıklamada bulunan TCL Communication Ülke Müdürü Serhan Tunca, “Mayıs ayında TCL 20 SE ile başladığımız yerli üretim serüvenimiz TCL 20E ve TCL L7 ürünlerimizle hız kazanıyor. Ülkemizde ürettiğimiz model sayısını artırarak kullanıcılarımıza “Made in Türkiye” etiketine sahip daha fazla ürünü buluşturmanın mutluluğu önümüzdeki dönemde artarak devam edecek. TCL 20E, evde geçirdiğimiz sürenin yakın zamanda azalmaya başladığı bu dönemde kullanıcıların özledikleri ortamların fotoğraflarını ayrıntılarıyla çekmesini ve her baktıklarında sanki oradaymış gibi hissetmesini sağlayacak yüksek kaliteli görüntüler oluşturmasını sağlayan özellikler barındırıyor. TCL 20 SE’nin yanında üretimini yaptığımız model sayısını üçe çıkaran TCL 20E ve TCL L7’de bulunan büyük pil kapasitesi ve gelişmiş güç yönetimi sayesinde cihazlar uzun süre şarj gerektirmeden kullanılabiliyor. Her zaman olduğu gibi ilerleyen dönemde de yerli üretimdeki varlığımızı artırmaya ve TCL’in küresel hedeflerinde önemli bir yere sahip olan ülkemize yatırım yapmaya devam edeceğiz” dedi.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir