Google’ın 2013 yılında duyurduğu Youtube 2017 yılında tanıttığı YouTube TV,  kullanıcılarla buluştuktan kısa bir süre sonra ABD’de en popüler canlı yayın hizmeti haline geldi. Daha çok kullanıcıya ulaşmak isteyen şirket, YouTube TV platformunda kullanıcıları sevindirecek yeni özelliğini aktif etmek için hazırlıklarını tamamladı. Şirketin açıklamalarına göre yeni özellik yıl sonuna doğru YouTube gelecek.

Yeni özellik yıl sonunda kullanıcılarla buluşacak 

YouTube aktif etmek için hazırlandıkları yeni özelliğin çoklu izleme özelliği olduğu açıklandı. Özellikle spor yayınlarını izlemeyi seven kullanıcıları sevindirecek bu özellik sayesinde aynı anda dört farklı kanalı izleyebilecek. Şirket kullanıcıların hesaplarında herhangi bir olumsuz etki oluşmaması için tüm işlemlerin kendi sunucuları üzerinde gerçekleştirildiğini bildirdi. Çoklu görüntüleme özelliği, kullanıcılara önümüzdeki aylarda aşamalı olarak sunulacak.

Analistler, yeni özelliğin bir spor paketi olan NFL Sunday Ticket için özel olarak geliştirildiğini tahmin ediyor. Şirket yeni özelliğin bu yılın sonlarında YouTube uygulamasına geleceğini duyurdu. YouTube, Android kullanıcıları için uygulama  içerisinde yer alan kırmızı ilerleme çubuğunun rengini  gri ile değiştirdi.

Eski ilerleme çubuğu ana sayfa ve her yerde kullanılmaya devam edecek. Uygulamayı açık renk temada kullanan kişilerde herhangi bir renk değişimi yapılmadı. Vurgu rengi olan kırmızı renginde sadece video izleme ekranı için değişim olacak. Android kullanıcılarına sunulan renk değişimi iOS kullanıcıları için ne zaman sunulacak henüz bilinmiyor.

Moleküler Biyoloji ve Genetik

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir