Siber güvenlik ve istihbarat alanında küresel markalara dijital risk koruma hizmeti sunan bir girişimdir. Brandefense, internete son derece hâkim olarak internetten topladığı verileri analiz ediyor ve kullanıcılarına riskler oluşmadan önce bu konudaki uyarıları sunuyor.

Güvenlik teknolojileri ile bütünleşmiş şekilde çalışan Brandefense, anlık, hızlı ve sürekli istihbarat imkânı da sağlıyor.

brandefense

Küresel yapıdaki kurumsal şirketlere  dijital risk koruma hizmetleri, harici saldırı yüzeyi yönetimi ve tehdit istihbaratı çözümleri sunan siber güvenlik şirketi Brandenstein üst düzey bir atama gerçekleşti ve yeni CEO’su Hakan Uzun oldu.

Brandenstein uzman ekibine liderlik edecek olan hakan Uzun,30 yılı aşkın süreyle çeşitli pozisyonlarda görev alan başarılı bir  isimdir. Brandefense 2.0 mottosuyla girilen yeni döneme siber güvenlik alanındaki donanımı ve tecrübesiyle öncülük edecek.

Hakan Uzun’dan etkin rol

Kariyeri boyunca iletişim ve bilişim teknolojileri alanında önemli görevlerde yer alan Hakan Uzun, tüm dünyada bilinen Siemens, Motorola, Forcepoint ve McAfee küresel şirketlerinde üst düzey yöneticilik ve müdürlük pozisyonlarında yer aldı. Lisans eğitimini Boğaziçi Üniversitesi’nde tamamladı ve yüksek lisans eğitimini de aynı üniversitede yönetim bilişim sistemleri alanında tamamladı. Kendini geliştirmeği amaç edinen Uzun, iş hayatı boyunca; sistem, ağ, güvenlik ve telekomünikasyon gibi farklı birimlerde ve pozisyonlarda çalışmalarda bulunarak donanımını geliştirdi.

2023 yılında geliştirilen stratejilerin ve planlamaların uygulanmasına öncülük edecek Uzun, şirketin küresel pazarda belirlenen yeni yol haritasında daha etkin rol oynaması amacıyla Brendefense ekibine liderlik edecek.

“Siber güvenlik ekosisteminin gelişiminde öncü rol üstlenmeyi hedefliyoruz”

Kick Off toplantısının ardından Brandefense’teki yeni görevine dair değerlendirmelerde bulunan Hakan Uzun, Brendefense gibi proaktif, dinamik ve yenilikçi bir yapının parçası olmaktan heyecan duyduğunu belirtti.

Ayrıca şirketin 2023 stratejilerine ve planlamalarına ilişkin görüşlerinde paylaştı. Işte Hakan Uzun’un ifadeleri: 

“Brandefense’in yenilikçi vizyonuyla çizdiği yol haritası beni ve ekibimi heyecanlandırıyor. Kolektif bir akılla, Brandefense 2.0 mottosunu vurguladığımız bu yeni  kritik dönemde, Global pazarlardaki iş kapasitemizi artırmak adına faaliyetlerimize hız kazandıracağız. Brandefense de ki Misyonumuz doğrultusunda, yeni stratejilerimizi ve planlamalarımızı hayata geçirmek hedefiyle de nitelikli ve dinamik ekibimizle ciddi adımlar atamak için bu güce sahibiz. Bu sürece liderlik edeceğim için oldukça mutlu ve heyecanlıyım.Sahip olduğumuz yapay zekâ güdümlü yeni nesil çözümlerimiz sayesinde müşterilerimizin dijital verilerinin güvenlik seviyesini artırarak, ihlallerinin tespit edilmesine ve yanıt sürelerinin büyük ölçüde azalmasına destek olacağız. Yapacağımız stratejik hamlelerle Türkiye’deki siber güvenlik ekosisteminin gelişmesinde öncü rol üstlenmeği amaç edinip hedeflerimizi bu doğrultuda belirliyoruz.”

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir