Samsung’un tüm ürün gruplarının yer aldığı İstanbul’daki yeni deneyim mağazası İstinyePark alışveriş merkezinde  açıldı. Samsung’un 350 metrekare alana sahip iki katlı yeni mağazasında, ürün gruplarının yanı sıra “Çoklu Deneyim Alanı” olarak adlandırılan deneyim alanı da yer alıyor.

Samsung’un tüm ürün grupları ve deneyim alanı İstanbul İstinyePark’ta
Samsung’un Yeni Deneyim Mağazası İstanbul İstinyePark’ta Açıldı

Teknoloji devi Samsung, İstanbul’daki yeni Samsung mobil deneyim mağazasını İstinyePark’ta açtı. İstinyePark’ın -2.katında bulunan,350 metrekarelik bir olana sahip mağaza iki katlıdır. Samsung mağazasının alt katında mobil ürünler, aksesuar, TV, beyaz eşya ve monitör olmak üzere tüm ürün grupları satışa sunuluyor. Mağazanın üst katında ise bir deneyim alanı bulunuyor.

Samsung SmartThings ile Geleceğin Teknoloji Vizyonunu Tanıttı

Üst katta bulunan deneyim alanında, Samsung’un geleceğin ev teknolojileri vizyonu olarak tanıttığı SmartThings dünyası yer alıyor. SmartThings özelliği sayesinde tüm evin tek bir noktadan yönetildiği, birbiriyle entegre bir sistem deneyimi ziyaretçiler ile buluşuyor.Samsung yeni mobil deneyim mağazası, kullanıcılara en yeni teknolojileri deneyimleme imkanının sunmayı amaçlamaktadır. Mağazada önümüzdeki dönemde özel lansmanlar ve eğitimler de gerçekleştirilmesi planlanıyor.

Samsung’un tüm ürün grupları ve deneyim alanı İstanbul İstinyePark’ta
Samsung’un Yeni Deneyim Mağazası İstanbul İstinyePark’ta Açıldı

Samsung Kullanıcı Deneyimlerine Önem Veriyor

Samsung Electronics Türkiye, İstinyePark’ta açılan yeni Samsung deneyim mağazası ve yatırımı ile ilgili şu açıklamalarında, Samsung’un kullanıcı deneyimine verdiği öneme vurguda bulundu.Samsung Electronics Türkiye şu açıklamalarda bulundu:

Yıllardır teknolojiye yön veren bir şirket olarak tüketici deneyimine son derece önem veriyoruz. Müşterilerimizin kendilerini özel hissedecekleri bir ortamda ürünlerimizi rahat bir şekilde deneyimlemelerine özen gösteriyoruz. Bu nedenle mağaza yatırımlarımızı artırmaya devam ediyoruz. Mağazalarımızın metrekare ve sayılarını artırma hedefimiz doğrultusunda İstanbul İstinyePark’ta yeni mağazamızın açılışını gerçekleştirdik. Yeni mağazamızla birlikte 2023 yılının geri kalan döneminde de  birçok ürün grubumuzda pazar liderliğimizi güçlendirmeye devam edeceğiz

Samsung’un tüm ürün grupları ve deneyim alanı İstanbul İstinyePark’ta
Samsung’un Yeni Deneyim Mağazası İstanbul İstinyePark’ta Açıldı

Samsung’un yeni deneyim mağazası 29 Nisan Cumartesi günü, özel sürprizleri ile ziyaretçilerini ağırladı ve açılışını gerçekleştirdi. Samsung Electronics Türkiye CEO ve Başkanı Philip Choi, Mobil İş Biriminden Sorumlu Başkan Yardımcısı Murat Azdemir, Tüketici Elektroniği İş Biriminden Sorumlu Başkan Yardımcısı Mert Gürsoy ve çok sayıda yönetici açılış için gerçekleştirilen kutlamaya katıldı. 

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir