Samsung Galaxy Tab S9 ultra geçtiğimiz günlerde  Geekbench’in veri tabanında boy göstermişti. Buna ilaveten, tabletin işlemcisi ve pil kapasitesi hakkında detaylarda görülmüştü. Şimdi ise tabletin bellek ve depolama yapılandırmalarına dair detayları sızdırıldı.

Twitter’da paylaşılan bir gönderiye göre, Galaxy Tab S9 Ultra üç versiyonda piyasaya sunulacak. Bunlar; 8 GB RAM ve 128 GB depolama, 12 GB RAM ve 256 GB depolama ve 16 GB RAM ve 512 GB depolama alanı seçenekleriyle  kullanıcıların karşısına çıkacak.  Ayrıca cihazın microSD kart yuvası ile daha fazla depolama kapasitesi sağlaması da mümkün.

samsung galaxy s9 ultra

128 GB alana sahip giriş seviyesi modelin UFS 3.1 depolama alanına sahip olacağı, diğer iki seçeneğin ise UFS  4.0 ile geleceği söylentileri var. Bunun nedeninin şu anda 128 GB UFS 4.0 depolamanın bulunmaması.

Samsung Galaxy Tab  S9, 8 GB RAM ve 12 GB bellek seçeneği ile piyasaya çıkacak. Fakat, bu modelle ilgili detaylar henüz açıklanmadı.

Galaxy Tab S9 Ultra Toza Ve Suya Dayanıklı Olacak

Galaxy Tab S9 Ultra, toza ve suya karşı dayanıklılığa sahip lP67 sertifikasına sahip olacak. Serinin tüm üyelerinin  Galaxy S23 modellerinde  kullanılan Galaxy için optimize edilmiş Qualcoom Snapdragon 8 Gen 2 işlemcisiyle donatılacak. Buna ek olarak LCD’den AMOLED ekrana geçiş yapacağı da söylentiler arasında.

Türk Dili ve Edebiyatı Mezunuyum İmza İnternet Teknolojilerinde Dijital çırak eğitimi alıyorum.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir