Geçtiğimiz haftalarda iflas duyurusuyla piyasaları derinden etkileyen FTX tarafında hala hareketlilik yaşanıyor. Sam Bankman-Fried, özel bir röportaj yapacak.

Kurucu Sam Bankman-Fried, gerçekleşecek bir etkinlikte New York Times köşe yazarı Andrew Ross Sorkin ile röportaj yapacaklarını açıkladı. 30 Kasım tarihinde New York’ta gerçekleşecek olan DealBook Summit’te, iflas eden FTX’in eski CEO’su SBF’de katılacak. 

Sam Bankman-Fried konferansta yer alacak

Konuyla ilgili duyuruyu Twitter hesabı üzerinden yapan SBF, DealBook Summit’te Andrew Sorkin ile bir araya geleceğinden söz etti. SBF’nin söz konusu bu etkinliğe katılacağı daha önce planlanmış olsa da ABD’de soruşturma altında olması sebebiyle seyahat planlarının ne yönde değişeceği merak edilen konuların başında geliyordu. Kurucu Sam Bankman-Fried, etkinliğe videolu konferans üzerinden mi yoksa bizzat mı katılacağı hakkında bilgi vermedi. Konuyla ilgili New York Times’da konuyla ilgili açıklamada bulunmadı. 

Söz konusu bu konferans, FTX hakkında çeşitli sorunların ortaya çıkmasından önce 18 Ekim günü duyurulmuştu. Konferansa katılan diğer isimler arasında Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski, ABD Hazine Bakanı Janet Yellen ve Meta CEO’su Mark Zuckerberg yer alıyor.

İflas eden FTX’in toplam borcu belli oldu!

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir