Son dönemlerin en popüler oyunlarından birisi olan Rocket League için özel bir sürüm geliştirdi. Mobil cihazlar ile uyumlu olan Rocket League Sideswipes resmen piyasaya sürüldü.

Mobil desteği olmayan Rocket League, uzun zamandan beri bu eksikliği ile gündeme geliyordu. Oyunu mobilde oynamak isteyen dünya genelindeki milyonlarca oyuncunun talebine geliştirici şirketten yanıt geldi. Dün gerçekleştirilen özel tanıtımda Rocket League Sideswipes resmen duyuruldu. Tamamen mobil cihazlara yönelik geliştirilen yeni versiyon, oyuncuların benzer şekilde karşılaşmaları yapmasın sağlıyor. Google Play Store ve App Store’da yayınlanmaya başlanan oyunun şu anda 1’e 1 ve 2’ye 2 karşılaşmaları desteklediği belirtildi.

Rocket League Sideswipes ile yeni heyecan başlıyor

2015 yılında piyasaya sunulan Rocket League, kısa süre içerisinde popülerlik kazanmıştı. Gösterilen ilgi ile birlikte dikkat çeken oyunun mobil cihazlarda da desteklenmeye başlanması, Rocket League serisinin çok daha popüler hale gelmesini sağlayacak. Rocket League ile Rocket League Sideswipes sürümü arasında benzer bir yapı tercih edilmiş. Bu nedenle bilgisayar sürümünü oynayanların mobil sürümde zorlanmadan hemen oyuna dahil olabilmesi mümkün. Bu bakımdan Rocket League oynayan milyonlarca kişinin Rocket League Sideswipes versiyonunu da oynaması hedefleniyor. Rocket League Sideswipes ile birlikte Rocket Pass gibi çeşitli kampanyalar ve yeni etkinlikler başlatılacak. Mobil için özellikle başlangıç aşamasında daha fazla etkinliğe yer verilmesi bekleniyor. Rocket League Sideswipes için hazırlanan tanıtım videosu ise şöyle;

Arda Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir