QNBEYOND, QNB Finansbank tarafından yenilikçi girişimleri desteklemek için hazırlanmış hızlandırma programıdır. Bu yıl beşinci döneminde desteklenen girişimler belirlendi. Program beşinci döneminde Londra, Chicago, Stockholm, Boston, Lizbon’dan girişimler dahil ederek bugüne kadarki en global dönemini başlatmış oldu.

QNBEYOND Hizlandirma Programi 1
Girişimcilere Profesyonel Mentor Desteği

Geçen yıl gerçekleştirilen programdan 8 girişim mezun olurken; mezun olan bu girişimlerden iki tane QNBEYOND Ventures’dan yatırım aldı. Yatırımın haricinde girişimler QNB Finansbank ve iş ortakları ile 8 iş birliği ve 12 POC çalışmasına başladı.

Girişimcilere Profesyonel Mentor Desteği

QNBEYOND, girişimcilerin ihtiyaç duyabileceği, sektör profesyonelleri ve QNB Finansbank çalışanlarından oluşan  güçlü bir mentor ağına sahip. Programa katılan girişimciler için Amazon Web Services, Google Cloud, Microsoft Azure gibi servis sağlayıcılar, Hubspot, Notion, Docsend, New Relic, Miro, Remote, Asana gibi yabancı servisler ve Fol, iyzico ve TalentGrid gibi şirketlerden indirim fırsatları sunuluyor.

QNBEYOND girişimleri, QNB Finansbank C-Level yöneticileriyle eşleştiriyor ve bu sayede girişimlerin düzenli görüşmeler ile beraber iş geliştirme şansları oluyor.

5. döneme seçilen 8 girişim

Exportal: Ürün çeşitliliği, sade arayüzü ve 10+ dil desteğiyle İhracat ve ithalatçılar için özel olarak tasarlanmış yeni nesil B2B ticaret portalıdır.

Flowla: Satış sürecini dijital akış haline getirerek verimliliği arttıran, ekiplerinin tüm doküman, aksiyon ve iletişimini tek bir linkte müşterileri ile paylaşmasını sağlayan bir platformdur.

Novus: Şirketlerin ihtiyacı olan İçerik üretimi için güncel, güvenilir ve özel yapay zeka çözümleri sunan bir platform

Searchbase: Özelleştirilmiş yapay zeka tabanlı bir arama motorudur.

Udext:  Bir iletişim platformu olan Udext, saha çalışanları ve şirketleri arasındaki iletişim kanallarını ön hazırlık gerektirmeden kuruyor, çeşitli otomasyonlarla etkileşimi ve operasyonel verimliliği arttırıyor.

Videolity: Herhangi bir videodaki ürünleri yapay zeka sayesinde anında alışveriş yapılabilir formata getiren,  B2B SaaS platformudur.

WeFarm: Boş bulunan tarlaları üretim yapan çiftliklere dönüştürerek sahiplerine gelir oluşturan tarım teknolojisi platformudur.

Wope: İşletmelerin büyük yatırımlar yapmadan dijital büyümelerini hızlandıran ve SEO stratejilerini AI ile destekleyen dijital büyüme platformudur.

Moleküler Biyoloji ve Genetik

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir