POCO’nun yeni modeli POCO Türkiye’de satışa çıktı. İşte POCO M5s Türkiye fiyatı ve detaylar.

Geçtiğimiz aylarda tanıtımı yapılan ve POCO M5 ile birlikte satışa çıkan POCO M5s için Türkiye süreci başladı. POCO’nun resmi internet sitesi üzerinden satışına başlanan yeni model için POCO M5s Türkiye fiyatı da böyle oldu.

POCO M5s özellikleri

POCO M5s Türkiye’de 6 GB RAM ve 128 GB depolama alanına sahip versiyonuyla satışa çıkarılıyor. 6,43 inç boyutundaki ekranıyla görüntü kalitesini sunacak olan POCO M5s’Te 60 Hz LCD ekran bulunuyor. İşlemci cephesinde ise MediaTek’i tercih eden şirket, Helio G99’u kullanılıyor. Kamera cephesinde ise 13 MP ön kamera, 64 MP arka kamera, 8 MP makro kamera ve 2 MP derinlik kamerası bulunuyor.

POCO M5s fiyatı

POCO M5s Türkiye’de 7999 TL’den alıcı bulacak. Yeni model ve satış süreci ile ilgili açıklamalarda bulunan POCO Küresel Ürün Pazarlama Müdürü Angus Ng, “POCO M5 ve POCO M5s modellerimizle, uygun fiyatlı bir akıllı telefonun mükemmel bir oyun ya da görsel-işitsel deneyim sunamayacağı klişesini kırıyor. Bu iki yeni modelimiz, teknoloji tutkunlarına yönelik sektör lideri fiyat düzeyinde en heyecan verici kreasyonları sunmak için ekibimizin gösterdiği çabaları ispatlıyor” dedi. POCO M5 ve POCO M5s modelleriyle iddialı giriş yapmak isteyen POCO’nun performansı önümüzdeki aylarda ortaya çıkacak.

29

Hakan Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir