Elde edilen bilgilere bakıldığı üzere PlayStation 5, şu ana kadar sadece beyaz rengi ile satılıyordu. Fakat geçtiğimiz saatler içerisinde konsolun ilk farklı renklerde tanıtımı yapıldı. 

Oyuncuların severek kullandığı PlayStation 5 bilindiği üzere çıkış yapmasından bu yana sadece beyaz renkte bir tasarım ile piyasada bulunuyordu. Bağımsız şirketler her ne kadar yeni tasarımlı kapaklar sunuyor olsa da Sony, bu şirketleri mahkemeye vererek söz konusu bu renkli ürünleri piyasadan kaldırtmıştı. Geçtiğimiz saatler içerisinde ise artık resmi olarak renkli PlayStation 5’in tasarımları duyuruldu. 

Redmi K50 Game Enhanced Edition Dimensity 9000 ile geliyor

PlayStation 5’in yeni kapak tasarımlarına bakıldığında beyaz rengin yanı sıra beş farklı renk seçeneğiyle geldiğini görmek mümkündür. Duyurusu yapılan bu modellerin isimleri ise Midnight Black, Cosmic Red, Nova Pink, Starlight Blue ve Galactic Purple şeklinde belirlendi. Esasında bu sıradışı isimler bir kenara bırakıldığında yeni tasarımların renkleri siyah, kırmızı, pembe, mavi ve mor olarak belirlendi. Sadece kapakları satın alarak sahip olduğunu Playstation 5’ye bu kapakları takabilirsiniz. Hem dijital hem de normal olarak bu modeller erişilebilir halde olacak. 

7 4

PlayStation 5, yeni renk kapaklarıyla raflarda

Bu yeni tasarımlı PlayStation 5, Ocak 2022’de ABD, Kanada, İngiltere, Fransa, Almanya, İsviçre, Avusturya, İspanya, Portekiz, İtalya, Avustralya, Yeni Zelanda, Japonya , Çin, Tayvan, Hong Kong, Singapur, Malezya, Tayland, Endonezya, Vietnam, Kore ve Filipinler’de satışa çıkacak. Yeni yıl içerisinde diğer ülkelerde de satışa sunulması bekleniyor. Söz konusu bu yeni tasarımlı PS 5’lerin yanı sıra 3 farklı DualSense’in de duyurusu yapıldı. Onlar da Nova Pink, Starlight Blue ve Galactic Purple olarak belirlendi. Söz konusu bu akıllı cihazın daha öncesinde ise zaten Midnight Black ve Cosmic Red modelleri kullanıcıların beğenisine sunulmuştu. Konuyla ilgili olarak elde edilen bilgiler şu an için sadece bunlarla kısıtlı olsa da yakın zamanda yeni bilgiler elde edilebilir. 

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir