Philips, iki monitörü birleştirerek tek bir monitöre sığdıran monitör ile kullanıcıların karşısına çıktı. Philips 45B1U6900C, Çift QHD (5120 x 1440) çözünürlüğe sahip büyük, 44.5 inç (113 cm diyagonal) ekran ve profesyonellerin iş akışını kolaylaştırmak ve yardımcı olmak için tasarlanmış olan monitör birçok başka özellikleri de içerisinde barındırıyor. Bu özellikler arasında RJ45 (Gigabit Ethernet) girişli USB-C kenetleme, 32:9 SuperWide görüntü oranı ve 178/178 derecelik görüntüleme açılarına sahip 1500R kavis bulunuyor. Bu özelliklerle birlikte;

  • RJ45 ile ağa bağlanma,
  • Bağlı olan cihazın güç tüketimini ayarlama,
  • Yüksek çözünürlüklü video çıkışı sağlama
  • Yüksek hızlı veri aktarımı için harici bir cihaz bağlama.

gibi özellikleri içerisinde barındırıyor. Bu özellikler sayesinde iki monitörün yapabileceği işleri tek monitörde birleştirmiş oluyor.

philips2 1

Gücünü kendisinden alan monitör: 45B1U6900C

Sadece bu özelliklerle sınırlı kalmayan Philips 45B1U6900C, şu özellikleriylede dikkat çekiyor: VESA sertifikası alan monitör HDR 400 ekran ve ekranda yüksek kaliteli renkler ile kullanıcıların karşısına çıkıyor. Bunun yanı sıra, kulaklıklar için düşünülmüş kulaklık kancası ve aynı monitörde iki bilgisayar kurulumunu kontrol etmek için MultiClient Entegre KVM ile geliyor. Son özellik olarak, TUV Rheinland Eyesafe RPF 50 sertifikası, ekranda her zaman mevcut olan mavi ışık filtresi sayesinde göz yorgunluğuna karşı korumayı garantiliyor.

Ülkemizde Nisan başından itibariyle satışa sunulacak olan monitör, 27.999 TL’lik satış fiyatı ile karşımıza çıkacak

Kocaeli Üniversitesi Gazetecilik mezunuyum. İmza İnternet Teknolojileri şirketinin bünyesinde gerçekleşen dijital çırak programında dijital pazarlama eğitimi almaya devam ediyorum.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir