OPPO ilk katlanabilir akıllı cep telefonuyla iki ödülün sahibi oldu. OPPO Find N, iF Tasarım Ödülleri’nde ürün tasarımı ve kullanıcı deneyimi alanlarında iki ödül kazandı. Geçtiğimiz yılın aralık ayı içerisinde tanıtımı yapılan OPPO Find N, rakiplerinden daha küçük bit boyuta sahiptir. 

İç ekran 8.4:9 en boy oranına sahip ve direk olarak yatay modda da açılıyor. Kullanıcılar böylelikle cihazı tekrar döndürmek zorunda kalmadan video seyredebilir veya oyun da oynayabilirler. 1.000 nit maksimum parlaklık özelliğine sahip olan Samsung imzalı 7,1 inç ekran özelliğine sahip olan telefonda120 Hz özelliğe de sahiptir. Böylelikle akıcı bir ekran deneyimine sahip olan telefonun dış kısmında 5,49 inçlik ekran daha bulunuyor. Pil özelliği 4.500 mAh olan cihazda 33 watt  hızlı şarj desteği ile kullanıcıların karşısına çıkıyor. 

OPPO Find N yan yana çoklu görevleri daha sezgisel hale getiren hareketli kısa yol özelliklerine sahiptir. Uyumlu bir uygulama kullanırken, ekranı ikiye bölmek adına cihazın ortasında iki parmağınızı aşağıya doğru kaydırmak veya tam ekran penceresini, dört parmakla sıkıştırarak kayan bir pencereye dönüştürmek de mümkündür. 

5

OPPO Find N’in fiyatı açıklandı mı?

Katlanabilir ekran özelliğine sahip olan telefonda 50 megapiksel ana kamera, 16 megapiksel ultra geniş açı ve 13 megapiksel telefoto kamera yer alıyor. Telefonun hem dış kısmında hem de içinde 32 megapiksellik kamera bulunuyor. OPPO Find N’in gelişmiş düzeyde esnek menteşesi sayesinde kırışıklık görüntüsü minimuma iniyor ve cihazın 50-120 derecede durması da sağlanıyor. Üç farklı renk seçeneğiyle hazırlanan OPPO Find N için 8 GB RAM + 256 GB depolamalı versiyonun fiyatı 1.200 dolar, 12 GB RAM + 512 GB depolamalı versiyonun fiyatı ise 1.400 dolar şeklindedir. Telefonun Türkiye fiyat etiketi de henüz belli değildir.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir