OPPO İstanbul’da direk OPPO’ya bağlı çalışacak şekilde 2 yeni teknik servis açtı. Şirket kendi modelleri ile ilgili hızlı bir şekilde onarım ve destek sunuyor.

Türkiye pazarında yeni bir yatırım ve strateji kuran OPPO, bu kapsamda adımlarını birer birer atmaya devam ediyor. İstanbul ve Türkiye’nin bazı bölgelerinde iş ortakları tarafından yetkili servisler üzerinden hizmet veren OPPO, kendine ait 2 yeni merkez daha açtı. İstanbul’da Şişli ve Kadıköy’de açılan 2 yeni OPPO teknik servisi, Türkiye’deki kullanıcıların direk Oppo’dan destek almasını sağlayacak. İki servis noktasında da aynı şekilde hizmet verecek olan şirket, ortalama 1 saatlik hizmet süreci ile OPPO müşterilerine hizmet verecek.

14 yetkili servis ile hizmet veriyordu

Şirket, İstanbul’da açılan teknik servisler öncesinde 14 yetkili servis noktasında hizmet veriyordu.  İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, Adana, Antalya ve Trabzon’da açılan iş ortaklarının yetkili servislerine kendi servis ağını eklemeye hazırlanan OPPO, ilk iki servis için İstanbul’u tercih etti.

Oppo tarafından yapılan açıklamalara göre şirketin merkezlerde sunacağı işlemler şöyle

  • Akıllı telefon tamir, servis
  • IoT ürün yazılım ve mekanik işçilikleri
  • Servis dışında yapılacak işlemler için garanti işlemleri

Belirtilen hizmetlerin dışında başlangıç aşamasında Kadıköy’de bulunan serviste cep telefonu ve aksesuar satışları da yapılacak. Böylece tamamen Oppo modelleri ile uyumlu orijinal aksesuarlara bu servis üzerinden erişim sağlanabilecek. Şirketin servis ağını Türkiye genelinde arttırması bekleniyor.

Arda Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir