OPPO, son yıllarda olduğu gibi özellikle 2022 yılında inovasyona sahip bir akıllı telefon modelini piyasaya sürmeye hazırlanıyor.

İşte akıllı telefon devinin piyasaya sürmek üzere olduğu Oppo Find X5’in öne çıkan özelliklerinin bir özeti. Çin merkezli teknoloji devlerinden OPPO yakın zaman içinde yeni amiral gemisi telefon serisi Find X5’i piyasaya sürecek. Üç yeni akıllı telefon modelinin yer aldığı yeni seriye ait Find X5 modelinin bazı teknik özellikleri de ortaya çıktı.

Şirketin yeni amiral gemisi Find X5’in şarj kapasite ve işlemcisi oldukça dikkat çekici. Firmanın ürettiği akıllı telefon modelleri ile kullanıcıları memnun etmeyi başaran firmanın yeni Find X5 serisinin teknik özelliklerini sızıntılardan derleyerek sizler için özetledik.

OPPO Find X5’in teknik özellikleri

Yeni seri de öne çıkan özellikler hızlı şarj performansı ve görüntüleme yetenekleri. Her şeyden önce, OPPO Find X5 serisindeki tüm modellerin, yakın zamanda piyasaya sürülen akıllı telefonlar gibi, Qualcomm’un Snapdragon ailesinin yeni bir üyesi olan 8. Nesil 1 yonga ile donatıldığını unutmayın.

Oppo Find X5 3 farklı versiyon ile piyasada yer alacak

OPPO kısa süre önce kendi geliştirdiği ilk ekran çipi olan Mariana Mari Silicon X’i piyasaya sürdü. Bu çipin yeni Find X5 akıllı telefon serisinde de kullanılması bekleniyor. Snapdragon 8 Gen1 yongasından güç alan Oppo Find X5, 80W hızlı şarjı destekliyor. Bu serinin devam modelinde bu güç 100W’a kadar çıkacak.

Oppo’nun yeni amiral gemisi FindX5’te kullanılan bir çip teknolojisi olan MariSiliconX, bağımsız bir Görüntü Sinyal İşlemcisi (ISP) ile birlikte geliyor. Snapdragon 8 Gen 1 ISP’den memnun olmayan Oppo, görüntüler için 20 bit, 120 dB dinamik aralık ve 4K video için gerçek zamanlı RAW format işleme sunar. OPPO Find X5’in ne zaman piyasaya sürüleceği şu an için bilinmiyor ancak o kadar uzun sürmeyeceğine inanılıyor.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir