Spor yapmak isteyenlerle spor tesisi ve eğitmenlerini online ortamda bir araya getiren yerli bir girişim olan Olleyy, yatırım aldığını duyurdu.

Alesta, büyüme potansiyeli yüksek erken aşama teknoloji girişimlerine yatırım yapmaya devam ediyor. Bu kapsamda Olleyy’e 2 milyon dolar değerleme ile yatırım yapılmasına karar verildi. Spor yapmak isteyen kişileri, spor salonlarını ve antrenörleri online olarak bir araya getirin. 

Spor salonlarını ve eğitmenleri çevrimiçi olarak birbirine bağlayan yerel bir girişim olan Olleyy, bir yatırım aldığını duyurdu. Olleyy, şirketin ülkenin girişimcilik ekosisteminin en aktif oyuncularından biri olan Alesta Investment’tan 2 milyon dolarlık yatırım aldığını söyledi. Yapılan yatırımın Olleyy’nin %5 hissesini Alesta Yatırım’a devredeceğini de ekleyelim. 

Olleyy, 2 milyon dolarlık yatırım aldığını duyurdu
Olleyy, 2 milyon dolarlık yatırım aldığını duyurdu

Alesta Yatırım’a göre şirketin aynı değerlemeyle %2,5 daha fazla hisse alma opsiyonu elde ettiğini de eklemek gerekir. Çocukları için Olleyy, Futbol, ​​Basketbol, ​​Voleybol, Jimnastik ve Yüzme gibi alanlarda spor okulları arayan veliler. Futbol, ​​basketbol, ​​voleybol gibi takım sporları. 

Bu, Pilates ve fitness gibi olanaklar arayan sporcuların yanı sıra bireysel eğitmenler de dahil olmak üzere yüzlerce spor tesisini/eğitmenini içeren bir pazar girişimidir.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir