Nothing, yeni kablosuz kulaklığını resmi olarak tanıttı. Şeffaf tasarımı ile dikkat çeken Nothing Ear (2) ‘nin  özellikleri ve fiyatı belli oldu

NOTHING ear 1 photos 1

Nothing Ear 2 LHDC 5.0 ses Codec bileşenini destekliyor. Kulaklıklar ayrıca Nothing X uygulaması üzerinden hızlı bir test ile kişiselleştirilmiş ses profillerine sahip.

Nothing Ear 2 Özellikleri ve Fiyatı 

Ear 2,  şeffaf tasarımı ve gelişmiş aktif gürültü önleme (ANC) özellikleri ile dikkat çekiyor. Nothing  kulaklığın 11.6 mm sürücülerini grafen ve poliüretandan yapılmış yeni bir diyafram birimini güncellemiş.  Ear 2, Bluetooth 5.3 ve BLE desteği sayesinde daha stabil bir bağlantı sağlar. Çoklu Bluetooth desteği sayesinde birden fazla cihaza aynı anda bağlanabiliyor.

Şarj kutusuyla birlikte Ear 2’ nin  pil ömrü 36 saate kadar çıkıyor. Toza ve suya karşı dayanıklı olan Nothing Ear 2 , IP55 ve IP54 sertifikalarına sahip olan kutusu ile  USB-C kablosuyla veya kablosuz olarak (2.5w hızda) şarj olabiliyor. Android cihazlar için Google Fast Pair desteği sunan Ear 2, Windows kullanıcılarına da Microsoft Swift Pair desteğini sunuyor.

Nothing Ear 2, ABD ve Avrupa dahil olmak üzere çeşitli pazarlarda piyasaya sunuldu. Nothing Ear 2 ‘nin fiyatı 149 dolardan başlıyor. Nothing şirketi Türkiye’de  yer almıyor. Bu yüzden Türkiye’de satışı sunulup sunulmayacağı belirsiz.

Türk Dili ve Edebiyatı Mezunuyum İmza İnternet Teknolojilerinde Dijital çırak eğitimi alıyorum.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir