Netflix, resmi Twitter hesabı üzerinden yeni bir açıklama yaptı. Açıklamada popüler oyun BioShock oyununun filmi için çalışmaya başlandığı belirtildi.

Netflix tarafından yapılan açıklamalarda Netflix BioShock için özel bir filmin kurgulandığı belirtildi. 2K ve Take-Two Interactive tarafından geliştirilen ve 3 farklı versiyonuyla piyasada yer alan oyun, bundan sonraki süreçte filme aktarılacak. BioShock, BioShock 2 ve BioShock Infinite üzerinden yapılacak derlemenin ilgi görmesi bekleniyor. Zira dünya genelinde milyonlarca oyuncusu bulunan oyun, film versiyonuyla Netflix abonelerine sunulacak.

2013’te piyasaya çıkmıştı

BioShock’un son versiyonu 26 Mart 2013 yılında piyasaya sunulmuştu. Oyunun en son versiyonu otoriterlerden büyük ilgi görmüş ve önemli yorumlar almıştı. Netflix tarafından yapılan açıklamalar sonrasında filmde nasıl bir kurgunun olacağı ve hikayenin nasıl uyarlanacağı merak edilmeye başlandı. Zira BioShock 1 ve 2’de birbiriyle bağlantılı bir hikaye anlatılmıştı. BioShock Infinite ise ilk 2 versiyonuna göre biraz daha farklıydı.

BioShock Infinite hikayesi ne?

Piyasaya en son sunulan BioShock Infinite, 1912 yılında yaşanan bir hikayeyi anlatıyor. Ana karakter olan Booker DeWitt, deniz fenerine bırakılıyor. Buradaki bir roketi keşfeden Booker ise bu hamle ile birlikte oyundaki hikayeyi de başlatıyordu. Grafikleri ile dikkat çeken oyun hakkında Netflix tarafından yapılan paylaşım şöyle;

Hakan Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir