Dünyanın en popüler video akış platformu Netflix’in bir canlı akış özelliği üzerinde çalıştığı ortaya çıktı! Detaylar haberimizde:

Netflix, “Kategori Merkezi” adlı yeni özelliğini duyurdu

Popüler video akış platformu Netflix, geçtiğimiz günlerde aynı ev dışında şifre paylaşan kullanıcılara para cezası uygulayacağını duyurdu. Ardından bazı ülkelerde hızlı bir yükselişin ardından Netflix ilk kez hızla abone kaybetmeye başladı. Amazon Prime ve HBO Max gibi platformların piyasaya sürülmesi de Netflix’i abonesiz bıraktı.

Tüm bunların ardından platform, hisselerinde sert bir düşüş yaşadı. Daha sonra Netflix’te canlı bir yayın üzerinde çalıştığı ortaya çıktı. Hatta platformda ne tür projelere yer vereceği belli oluyor. Gelelim haberin detaylarına.

Android Netflix indirmek için
iOS Netflix indirmek için

Netflix canlı yayın yapmak istiyor

Deadline’dan gelen habere göre Netflix, stand-up’lar ve TV şovları gibi projeleri canlı akış özelliklerine sahip olarak yayınlamak istiyor. Aynı zamanda şikayetler arasında Netflix’in yayınlanacak programlar için canlı oylama sistemi sunduğu da yer alıyor.

Disney Plus geçtiğimiz günlerde televizyonda yıllardır canlı yayınlanan “Yıldızlarla Dans Etmek” adlı bir program yayınlayacaklarını duyurdu. Netflix yeni bir özellik sunduğunda, bu eğlenceli yarışmalardan bazıları dikkate alınacak.

Yeni Netflix özelliği ve projeleri hakkında daha fazla ayrıntı şu anda belirsiz. Ayrıca şirketin bu özelliği geliştirmenin henüz erken aşamalarında olduğu da biliniyor. Ancak platformun kaybedilen takipçileri geri kazanmak için yakında bu özelliği sunması bekleniyor.

Siz Netlix’in bu yeni hamlesi hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizce Netflix, canlı yayın özelliği sayesinde eski abonelerini yeniden kendine çekebilir mi? Ayrıca şirketin yakın zamanda reklamlı abonelik sistemini de tüm kullanıcılara sunacağını hatırlatmakta fayda var. Peki siz daha uygun fiyat ödemek için reklamlı abonelik sistemine geçmeyi düşünüyor musunuz? Görüşlerinizi yorumlar kısmından bizlerle paylaşabilirsiniz.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir