Teknoloji tutkunlarını sevindirecek haber! Monster Notebook Avrupa Yakası Deneyim Mağazası ve Teknik Merkezi açıldı! Oyun sektörünün sevilen ismi Monster Notebook’un yeni merkezleri sayesinde teknoloji sektöründe rekabeti zirveye taşıyacak.

Kullanıcılarına yüksek bir oyun performansı ve deneyimi sunan Monster Notebook’un Avrupa Yakası Deneyim Mağazası ve Teknik Merkezi 9 Haziran 2022 günü teknoloji ve oyun tutkunlarına kapılarını açtı! Monster Notebook’un çok beklenen bu etkinliğinde birçok sektör paydaşı ve basın mensubu yer aldı. Bununla birlikte etkinlikte Monster Notebook ekosistemindeki birçok yenilik paylaşıldı.


3

Monster Notebook etkinlikte birçok yenilikten bahsetti

Oyun ve teknoloji severlerin sabırsızlıkla beklediği Monster Notebook Avrupa Yakası Deneyim Mağazası ve Teknik merkezi 9 Haziran 2022’de İstanbul-Küçükçekmece’de faaliyetlerine başladı. Etkinlikte birçok teknoloji sektörünün paydaşları ve basın mensubu yer aldı. Bununla birlikte açılış etkinliğinde Monster Notebook dizüstü bilgisayarlardaki ve PUSAT marka aksesuarlardaki yenilikler paylaşıldı.

Monster Notebook Kurucusu ve CEO’su İlhan Yılmaz açılış etkinliğinde şu cümlere yer verdi:

“Kullanıcılarıyla ömür boyu birliktelik

hedefleyen ve gücünü kullanıcılarıyla birebir temasta olmaktan alan bir marka olarak, teknoloji tutkunları neredeyse orada olmaya gayret ediyoruz. İstanbul Kadıköy’deki, Ankara’daki ve İzmir’deki deneyim mağazalarımızla, dijital mağazamızla ve diğer dijital kanallar aracılığı ile Türkiye’nin dört bir yanındaki müşterilerimize hizmet veriyoruz. Avrupa’ya Avrupa’nın en büyük deneyim mağazası olarak faaliyet gösteren Berlin showroom’umuzla ve dijital kanallarımızla, Kıbrıs’a Lefkoşa’daki mağazamızla ve Orta Doğu coğrafyasına Dubai’deki ofisimiz aracılığıyla hizmet veriyoruz.

İlhan Yılmaz daha sonra cümlelerine şu şekilde devam etti:

Teknoloji meraklılarının mağazalarımıza gelerek ürünlerimizi yerinde, diledikleri oyunla veya programla birebir test etmelerini, deneyimlerini uzman ekiplerimizle konuşarak kendileri için en uygun
konfigürasyonları belirleyebilmelerini çok önemsiyoruz. Bu nedenle kullanıcılarımıza kişiselleştirilmiş bir deneyim sunuyoruz. Ayrıca, Monster Notebook kullanıcılarına herhangi bir bakım veya onarım durumunda maksimum 3 iş günü ile sınırlandırdığımız bir sürede,
üstün kalitede teknik servis hizmeti veriyoruz. Şu an teknik servislerimizde ortalama hizmet süresi 1,8 gün. Ayrıca, Monster Notebook sahipleri Ömür Boyu Bakım Garanti’miz kapsamında her sene 6 ayda bir bilgisayarlarını teknik servislerimize getirerek veya ücretsiz kargo ile göndererek, bilgisayarlarının bakımını yaptırıyor.

İlhan Yılmaz aynı zamanda Deneyim Mağazası ve Teknik Servis Merkezi’nin tüm kullanıcıların taleplerini dikkate alarak, özenli bir çalışma ile kurulduğunu dile getirdi. Bununla birlikte, Monster Notebook’un pazardaki konumu ve gelecek hedefleri hakkında bilgi veren İlhan Yılmaz , “Gerek kullanıcı deneyimini önceleyen uygulamalarımız sayesinde gerekse dünyayı oyun aracılığıyla daha iyi, daha yaşanılabilir bir yere dönüştürmek tutkusuyla hayata geçirdiğimiz projeler ve inisiyatifler sayesinde oyuncuların göz bebeği olduk.” cümleleri ile konuşmasına devam etti. Aynı zamanda İlhan, Monster Notebook’a olan ilgi ve alakadan memnun olduğunu ve kullanıcıların taleplerini dikkate alarak, gelişmek istediğini dile getirdi.

CS:GO Turnuvası Finali Avrupa Yakası Deneyim Mağazası’nda yapılacak!

Monster Notebook’un Avrupa Yakası’ndaki yeni Deneyim Merkezi büyük bir coşku ile karşılandı. Bununla birlikte Deneyim Merkezi ödüllü oyunlara, turnuvalara ve oyun etkinliklerine ev sahibi yapacak. Bu etkinliklerden ilki Monster Notebook’un AvrupaYakası’ndaki yeni evi, ödüllü oyun etkinliklerine de ev sahipliği yapacak. Bu etkinliklerden ilki Monster Masters CS:GO turnuvasının final etkinliği 11 Haziran Cumartesi günü saat 12.00’de sevilen oyun yayıncısı Mete Özbey “Easter GamersTV”nin katılımıyla gerçekleşecek.

Etkinlik ile ilgili detaylı bilgiye Monster Notebook’un web sitesi ve sosyal medya hesaplarından ulaşabilirsiniz.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir