İlk bahar ayları içerisinde tanıtılması beklenen mini LED ekranlı iMac Pro’nun panel tedariğinin Haziran ayı içerisinde gerçekleştirileceği için en yakın Ağustos ayında tanıtılacağını gözler önüne serildi. 

Şimdiye kadar Apple’ın mini LED adı verilen teknolojiyle gelecek olan iMac Pro adlı cihazın ilkbaharda tanıtılacağına dair olan söylentileri pazarda dolaşıyordu fakat yeni bir paylaşım, lansmanın Ağustos ayı içerisinde önce gerçekleşmesinin mümkün olmadığı gösteriliyor. 

29

Sonbahara da ertelenmesi mümkün

Display Supply Chain Consultants CEO’su Ross Young, 2022 iMac Pro’nun daha önce tahmin edildiği üzere bu yıl içerisinde ilkbahar ayında piyasaya sürülmesinin beklenmediği iddia edildi. Young, panel sevkiyatlarının Haziran ayı içerisinde gerçekleşmesini ve ürünün Ağustos veya Eylül ayına kadar piyasaya sürülmesini beklemedikleri dile getirildi. Ortaya çıkan bilgilere bakıldığı üzere yeni iMac Pro, Apple’ın 27 inç iMac’inin yerini alacak ve M1 çipli mevcut 24 inç iMac’in daha büyük, daha güçlü bir muadili olarak sunulması mümkündür. Aynı zamanda M1 Pro veya M1 Max çiplere sahip olacağı da aktarılan bilgiler arasında yer alıyor.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir