Chrome ile aynı temele sahip olan Microsoft Edge , geliştirme çalışmalarını içersinde olan Edge yeni bir özellikle geliyor. Uzun zamandır geliştirilen ve herkese açık ön izleme sürümünde test edilen Çalışma Alanları özelliği kullanıcıların birden fazla tarayıcıda sekmelerini birleştirerek tek bir bağlantıdan paylaşma imkanı sunuyor.

Windows 10 Microsoft Edge nasıl kaldırılır?

Sekmelerin özel başlıklarına ve renk kodlarına göre sınıflandırılabilen sistem, paylaştığınız kişiler tarafından da eklemeler yapılabiliyor. Bu özellik, ortak çalışmalara uygun belirli konular için rahatlık ve zaman kazandıracak. Tarayıcının sol üst tarafına yerleştirileceği düşünülen Çalışma Alanları, sürece başkalarının katılması için adres çubuğunun sağ tarafına bir davet et butonu ekleyecek.

Genel olarak işe çok yarayacağı düşünülen özelliğin yakında tam sürüm üzerinden herkese açılacağı düşünülüyor. Özellik şimdilik ” Edge Çalışma Alanları ön izlemesi yalnızca PC’ de Edge için kullanılabilir.” şeklinde duyuruldu.

Microsoft Edge’e kripto cüzdan desteği geliyor

Chrome ile aynı temele sahip olan Edge , bundan önce kripto adımı ile gündeme gelmişti. Microsoft Edge, internet tarayıcısı için bir kripto para cüzdanı hazırlığı içerisinde. Şirket, kripto para cüzdanını birkaç aydır test ediyor.

Bu konuda oldukça önemli çalışmalar yapan Microsoft, cüzdanı ne zaman herkesin kullanımına açacaklarına dair bir açıklama yapmadı. Büyük paralar söz konusu olduğu için kripto para cüzdanlarının üst düzey güvenlik özellikleri barındırması gerektiği için Microsoft’un dikkatli davranması gerekmektedir.

KTO Üniversitesi Uluslararası Ticaret ve Lojistik bölümü okudu

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir