Oyuncuların oyun deneyimini artırmak için özel olarak tasarlanan Logitech G435 LIGHTSPEED kablosuz kulaklık artık ülkemizde de satın alınabilir durumda. Logitech G435 LIGHTSPEED, kablosuz oyuncu kulaklığı, Türkiye’de üç farklı rengi ile 1.743 TL’den elde edilebilir halde olacak. 

Logitech G435 LIGHTSPEED ile ilgili olarak hatırlamak gerekirse özel olarak tasarlanan USB aparatı (USB-A 2.4 GHz Lightspeed) ile PC ya da PlayStation 4 / 5 konsollara bağlanabilir olacak. Modern detaylar üzerine kurulan bu ürün, Bluetooth bağlantı sistemi ile telefon ya da tablet gibi cihazlarla da bağlantı kurma özelliğine sahiptir. Söz konusu bu kulaklığın kapsama alanı son derece geniştir. Oyunculara yönelik olarak tasarlanan Logitech G435 LIGHTSPEED, kafa üstü formunda ve kulakları tamamen içerisine alıyor. Bu bakımdan değerlendirildiğinde pasif yalıtımı yüksek olan G435, 40 mm sürücüler üzerine kuruluyor ve yalnızca 165 gramlık ağırlığıyla dikkatleri üzerine çekiyor. 

Samsung 2021’in 3. çeyreğinde rakip tanımadı

Oyuncuların beğenisini kazanan bu modelin gerçekten son derece hafif olması, onu uzun oyun süreleri için iyi bir seçin haline getiriyor. Yerleşik olarak ise gizli mikrofonları bulunan G435, geliştirici Logitech tarafından tapılan açıklamalara göre 18 saatlik bir pil ömrü ile de oyuncuların işini görür gibi gözüküyor. Kulaklığın kullanım süresinin uzun olması oyucular için yeterli gözüküyor. 

10 7

Ürün hakkında firma şu özeti yapıyor:

“Canlı renk alternatifleri ve ultra hafif tasarımıyla, birden fazla platformda oyun oynayanlar için kullanım kolaylığı sağlayan Logitech G435 LIGHTSPEED kablosuz oyun kulaklığı, Türkiye’de satışa sunuldu. Kulaklık, yüksek hızlı kablosuz bağlantısı LIGHTSPEED ve Bluetooth teknolojisini bir araya getiren donanımıyla birçok cihazda oyunculara mükemmel bir deneyim sunuyor. Sürdürülebilir malzemelerle tasarlanan G435, çevre dostu ürün özelliğiyle de beğeni topluyor.” 

Logitech G435 fiyat olarak biraz pahalı

Üzerinde fiziksel kontrol tuşlarına yer veren Logitech G435 kablosuz oyuncu odaklı kulak üstü kulaklık, USB-C üzerinden şarj edilme özelliğine sahiptir. Bunun yanı sıra cihaz oldukça düşük bir gecikme görevine sahiptir. Söz konusu bu cihazın yurt dışı fiyatı 80 dolar şeklinde belirlendi. Ürünün yurt dışı fiyatına göre belirlenen Türkiye fiyatı ise gerçekten üzücü olarak değerlendiriliyor. 

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir