Popüler mesajlaşma uygulaması LINE’dan oldukça iddialı bir yenilik daha geldi. LINE mobil uygulaması üzerinden ödeme yapılmasını sağlayan LINE Pay adlı yenilik resmen tanıtıldı.

LINE kullanıcıları LINE Pay sayesinde kredi kartı bilgilerini uygulamaya ekleyerek e-ticaret sitelerinde ya da uygulama satın alımlarında LINE uygulaması üzerinden kolaylıkla ödeme yapabilecekler.

Çin ve Güney Kore’de test aşaması tamamlanan LINE Pay özelliği bugünden itibaren dünya genelinde kullanıma açıldı. Kullanıcılar bu ödeme yeniliğini ilk aşamada LINE Store‘dan yapacakları alışverişlerde kullanabilecekler. Türkiye’deki kullanıcılar ise; cihazlarında yüklü olan LINE uygulamasını güncelleyerek, bu özelliği kullanmaya başlayabilecekler.

LINE Pay avantajları neler?

56

LINE Pay‘in tanıtımı dolayısıyla kullanıcılar kredi satın alımlarında yüzde 25‘e varan oranlarda bonus kazanabilecekleri gibi LINE, önümüzdeki günlerde arkadaşlar arasında para transferi ve taksi ödemesi yapabilme özelliklerini kullanıma sunmasıyla da kendi alanında güçlü bir yere sahip olacak.

LINE Pay‘i kullanabilmek için öncelikle 7 karakterlik şifre tanımlaması yapmak gerekiyor. Ancak Touch ID kullananlar parmak iziyle de bu güvenlik gereksinimini yerine getirebilecekler.

Mesajlaşma uygulaması LINE‘ı aşağıdaki bağlantılar aracılığıyla AndroidiOS veya Windows Phone cihazınıza indirebilirsiniz.

Hakan Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir