Letgo hesabı nasıl silinir diye merak edenler için detaylı bir rehber hazırladık. Letgo, hesap silmeyi kolaylaştırır. Bunun için belirli adımların sırayla izlenmesi gerekir. Peki popüler hizmetteki hesabı silme adımları nelerdir? Yazımızda çoğu kişinin kendine sorduğu soruyu cevaplayacağız. İşte hesabınızı kapatma adımları;

Arabam.com, Letgo, Vavacars ve Arabasepeti’ne Rekabet Kurumu’ndan soruşturma

İlk olarak 2015 yılında lansmanı yapılan Letgo, kullanıcıların kullanılmış ürünleri satmalarını sağlayan bir platformdur. Dünya çapında çok popüler bir hizmet olan Letgo’da, kullanmadığınız ürünleri satabilir veya diğer kullanıcıların sunduğu ürünleri satın alabilirsiniz. Yıllar içinde çok başarılı ve popüler olan bir platformda kullanılmış mal alıp satmak için bir hesap oluşturmanız gerekir. Bazı kullanıcılar bir süre sonra uygulamayı kullanmak istemeyebilir.

Platformu kullanmayı bırakmak isteyenler uygulamayı silmeden önce hesabını silmek istiyor. Popüler Letgo hizmeti, hesabınızı oldukça pratik bir şekilde kapatmanıza olanak tanır. Bu süreçte sadece birkaç adımı sırayla izlemeniz yeterlidir.

Letgo hesabını silme adımları nelerdir?

  • Letgo sayfasını açın.
  • Hesabınıza giriş yapın.
  • Profil simgesine tıklayın.
  • Profilim kategorisine girin.
  • Dişli simgesine tıklayın.
  • “Bilgi” bölümüne bakın.
  • ‘Hesabı sil’ düğmesine basın.
  • Tekrar ‘Hesabı sil’ düğmesini tıklayın.
  • “Evet, hesabımı sil” butonuna tıklayın.
  • Hesabınız 48 saat içinde kapatılacaktır.
  • Verileriniz 30 gün içinde silinecektir.

Kullanılmış eşyalarını satmak isteyenler arasında oldukça popüler bir hizmet olan Letgo’da hesap kapatabilmek için bazı adımları izlemeniz gerekiyor. Bu adımları takip ederek işlemi kolayca sonlandırabilirsiniz.

Hesabınızı kapatmak için öncelikle bilgisayarınızda yüklü olan tarayıcı üzerinden popüler hizmetin web sitesini ziyaret edin. Siteyi ziyaret ettikten sonra giriş yapmadıysanız, üyelik bilgilerinizle hesabınıza giriş yapın. Bunun için sağ üst köşedeki “Giriş” yazısına tıklamanız gerekiyor.

‘Giriş’e tıkladıktan sonra bir pencere açılacaktır. Açılan pencerede toplamda dört farklı buton göreceksiniz: “Telefonla Devam Et”, “Facebook ile Devam Et”, “Google ile Devam Et” ve “E-posta Adresiyle Devam Et”. Hesabı açtığınız seçeneği seçin ve üye bilgilerinizi girerek hesabınıza giriş yapın.

Hesabınıza giriş yaptıktan sonra hizmetin ana sayfası açılır. Sağ üst köşedeki profil simgesine tıklayın. Bu adımı izlerseniz Ekranın sağ tarafında bir pencere belirecektir. Bu pencerede ‘Profilim’ kategorisine girin ve hemen dişli simgesine tıklayın.

Dişli simgesine tıkladıktan sonra iki farklı bölüm göreceksiniz: “Profil” ve “Bilgileriniz”. açılan sayfada. Bunların arasında “Bilgi” bölümüne gidin. Bu sekmede bulunan seçeneklerden “Hesabı Sil”i seçin. Bu seçeneği seçtikten sonra yeni bir sayfa açılacaktır.

Açılan sayfada ‘Hesabı Sil’ ve ‘Verilerimi Saklama’ olmak üzere iki ayrı buton olacaktır. Hesabınızı kapatmaya kararlıysanız, “Hesabı sil” düğmesine basın. Bu adımı izlerseniz, küçük bir pencere görünecektir. Karşınıza çıkan ekranda “Evet, hesabımı sil” seçeneğini seçin tıklayın.

Bu adımı tamamladıktan sonra hesabı silmeniz istenecektir. Hesabınız 48 saat içinde kapatılacaktır. Verileriniz 30 gün içinde silinecektir. Silme işlemi tamamlandıktan sonra aynı hesapla platforma giriş yapamayacaksınız. Hesabınızı sildikten sonra hizmeti tekrar kullanmak istiyorsanız, yeni bir hesap oluşturmanız gerekir.

Android için Letgo indir

iOS için Letgo indir

Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir