Kripto para piyasalarının gelişimine devam etmesi ve yaygınlaşmaya devam etmesi, kripto araçlarının da gelişimini destekliyor. 

Son aylarda kripto para piyasaları ayı sezonu yaşıyor olsa da, Bitcoin ATM sayılarında artış yaşanmaya başladı. Son olarak elde edilen bilgilere göre Kanada’daki Bitcoin ATM sayılarında yüzde 28 oranında artış yaşandı. Buna ek olarak ise ülkede Amerika Birleşik Devletleri’nden sonra ikinci olan 2.549 Bitcoin ATM’si yer alıyor. 

Bitcoin ATM sayısı artıyor

kripto kisina ragmen bitcoin atm sayisinda artik yasaniyor

Bitcoin ATM’lerinin sayısı her geçen gün artmaya devam ediyor. Dünyanın her yerinde kripto paraların popülerliği artmaya devam ederken, küresel olarak kripto para ATM’lerinin sayısının da artış yaşanmaya devam ediyor. Kanada kripto para çalışmalarına devam ederken bir yandan da Bitcoin ATM kurulum sayısını artırmaya devam ediyor. ATM Radar üzerinden elde edilen veriler şu an için yıldan yıla yüzde 28 oranında büyüme sağladı. Şu an itibariyle Bitcoin ATM’lerinin sayısı 2.549 şeklinde olup, geçtiğimiz yıl bu rakam bu zamanlarda 2.000 şeklindeydi. Aynı zamanda belirtmek gerekirse Kanada, yılın başından bu yana yaklaşık olarak 400 Bitcoin ATM ekledi. Ocak 2022 ayına gidildiğinde bu rakam 2.174 ATM sayısı kadardı. Avrupa’daki ATM sayısı ise 1.466 şeklindedir. Bu rakamlar MiCA düzenlemelerine rağmen tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaşsa da bir süre durağan bir dönem yaşandı. Ancak her geçen gün gelişmeler de devam ediyor.

Tek çeyrekte 405 milyon dolar değerinde kripto çalındı

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir