Önceki iPhone 14 serisinden çok sayıda ekran sızıntısı oldu. Sızdırılan görsellerde cihazın tasarımı tamamen ortaya çıkmış durumda.

Apple, önümüzdeki Eylül ayında yeni akıllı telefonlarını sunmaya hazırlanıyor. Şimdiye kadar bu cihazlarda olumlu ve olumsuz birçok sızıntı gördüm. Ancak bugün aldığımız görüntüler iPhone 14 ekranıyla ilgili tüm tahminlerimizi doğruluyor.

iPhone 14 standart modelinin işlemcisi iPhone 13 ile aynı olacak

iPhone 14 ekranı beklendiği gibi çentik olmayacak!

Artık iPhone 14 serisi, tasarımı ve ekranı ile ilgili bazı farklı sızıntıların resmi olarak doğrulandığını söyleyebiliriz. Bu yıl iPhone 14 Mini yerine iPhone 14 Max modelinin bizlerle geleceğini belirtmekte fayda var.

Yukarıdaki resimde de görebileceğiniz gibi iPhone 14 Pro ve iPhone 14 Pro Max modellerinin gürültüsüz geleceği söylenebilir. Bunun yerine ekranın sağ tarafında bir kamera deliği olacak. Merkezde ayrıca iki kamera boyutunda bir Face ID hapı şeklinde bir delik vardı.

Ayrıca Apple’ın bu yıl kullanıcılardan gelen daha büyük ekranlı ve daha uzun pil ömrüne sahip uygun fiyatlı iPhone talebini dinlediğini görüyoruz. Zira artık iPhone mini yerine seride Max isimli yeni bir cihaz ortaya çıktı.

Öte yandan bu cihazların tasarımında bir farklılık daha var. Ayrıca geçtiğimiz günlerde ortaya çıkan görsel şablonlarının artık doğrulandığını da söyleyebiliriz. Çünkü iPhone 14 Pro Max ve iPhone 14 Pro modellerinin ekran çevresindeki çerçeveler büyük ölçüde küçültülmüş durumda. Ayrıca yakınlık sensörü ekranın altına gizlenmiştir.

Elbette mini model küçülürken satın almak isteyenlerin endişelenmesine gerek yok. Çünkü bu cihaz, önümüzdeki yıl Mart ayında tanıtılacak olan yeni iPhone SE’nin yerini alacak. Ama şimdilik bir sızıntı olduğunu belirtmekte fayda var.

Peki siz Eylül ayında tanıtılacak olan yeni iPhone ailesi hakkında ne düşünüyorsunuz?

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir