iPhone 14 Pro, kamera sorunuyla bazı kullanıcıları kızdırdı. Peki yeni iPhone modelindeki soruna bir çözüm var mı? Detaylar haberimizde;

iPhone’larda devre dışı bırakma seçeneği olmadan daha fazla reklam gösterilecek

iPhone 14 Pro’nun kamerayla ilgili bir sorunu var. Ortaya çıkan sorun, kamera Snapchat, Instagram ve Tiktok gibi üçüncü taraf uygulamalarda yanıp sönmeye devam ettiği için kullanıcı deneyimini büyük ölçüde etkiliyor.

iPhone 14’te tanıtım sonrası ilk hata ortaya çıktı!

Amerikalı teknoloji devi Apple, 7 Eylül 2022 tarihinde Far Out adlı bir etkinlik düzenledi. Etkinlikte akıllı saatlerin yeni modelleri AirPods 2 ve iPhone 14 serisi tanıtıldı. Dört farklı modelden oluşan yeni iPhone serisinde iPhone 14 Pro adlı bir cihaz da yer alıyor. Serinin en şaşırtıcı modellerinden biri olan iPhone 14 Pro, negatif kullanımını doğrudan etkileyen önemli bir sorunla karşılaştı.

MacRumors’un raporlarına göre, yeni iPhone modelini satın alan bazı kullanıcılar Instagram, TikTok ve Snapchat gibi üçüncü parti uygulamalarda kamera titremesi sorunu yaşıyor. Kullanıcılar, Twitter ve Reddit başta olmak üzere çeşitli platformlarda karşılaştıkları sorunu dile getirdiler.

Mars kullanıcı adına sahip bir Twitter kullanıcısı, Apple’ın yeni akıllı telefonundaki sorunu videoya çekti. Bir kullanıcı çektiği bir videoyu sosyal medya hesabından paylaştı. 3 saniyelik video kameranın sürekli sallandığını gösteriyor.

iPhone 14 Pro kamera sorununa bir çözüm var mı?

Bazı kullanıcılar için sorunun temel nedeni hala bilinmiyor. iPhone 14 Pro modelinin ana lensi, ikinci nesil sensör kaydırmalı görüntü sabitleme işlevine sahip. Kamera sarsıntısı sorunu, görüntü sabitleme kısmındaki bir yazılım sorunundan kaynaklanıyor olabilir. Tabi ki, bu sadece bir tahmin.

Kamera sorunu bir yazılım hatasından kaynaklanıyorsa, Apple yeni bir güncelleme yayınlayarak sorunu çözebilir. Sorunun şu anda bir çözümü yok. Yazılım devi Apple, bu konu hakkında henüz resmi bir yorum yapmadı.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir