Şu an için henüz test aşamasında olan Instagram Hikayeleri beğenme özelliği, çok yakın zaman içerisinde tüm kullanıcıların beğenisine sunulacak. 

Instagram Hikayeleri beğenme özelliği için test sürecin geçildi. Bazı kullanıcılar için erişime açılan söz konusu bu özellik, hikayelerin alışılmış olan normal gönderiler gibi beğenilmesini mümkün hale getiriyor. Yani söz konusu bu özelliğe dair bazı önemli bilgiler aktarıldı. 

Instagram hikayeleri beğeni özelliği test aşamasında

2 5

Görüntü tabanlı olarak tasarlanan bu sosyal medya platformu Instagram, hızla yeni özellikler üzerinde çalışmaya devam ediyor. Dünya genelinde oldukça önemli bir düzeyde popülerliğe sahip olan bu platform, yeni bir özelliği daha test etmeye başladı. Popüler sosyal medya platformu, Hikayeleri beğenme özelliğini test etmeye başladığını dile getirdi. Yeni özelliğe şu an için sadece bazı kullanıcıların erişimine açıldığı dile getirildi. Yapılan paylaşımların kimler tarafından görüleceği ile ilgili önemli detaylar paylaşıldı. Bu popüler sosyal medya platformu, sadece hikayeyi paylaşan kişinin toplam olarak beğeni sayısını görebileceğini dile getirdi. Şirketin toplam beğeni sayısını herkese açık hale getirmesi için herhangi bir plan yapılmadığı belirtildi. Konuyla ilgili olarak yapılan açıklamalara göre beğeni sayısının görünümü de isteğe bağlı olarak değişebilir. 

LinkedIn’e Clubhouse benzeri bir özellik gelecek

Bir Meta sözcüsü, TechCrunch’a göndermiş olduğu e-postada, insanların değer vermiş oldukları kişiler ile bağlantı kurmalarına yardımcı olmak adına her zaman olduğu gibi yenilikler üzerinde çalışmalara devam ettiklerini belirtti. Meta sözcüsü, insanların paylaşılan hikayelere tepki vermelerinin bir yöntemi olarak hikaye beğenme özelliğini test ettiklerini belirtti. Pek çok Instagram kullanıcısı, şu an için test aşamasında lan bu yeni özelliği kullanmaya başladı. Söz konusu bu yeni Instagram özelliğine erişim sağlayan kullanıcılar, Twitter üzerinden ekran görüntüleri paylaştı.

Şu an için tüm Instagram kullanıcıları, bir hikayeye cevap vermek için gülme, alkış, şaşırma, kutlama dahil olmak üzere pek çok sayıda emoji ile tepki vermeye izin veriyor. Halihazırda kullanılan bu tepkiler, tüm kullanıcılar tarafından görülemiyor ancak hikayeyi paylaşan kişi, her emoji için toplam olarak tepki sayısını görebilirler. Konu ile ilgili olarak elde edilen bilgiler şu an için sadece bunlarla kısıtlıdır. 

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir