Huawei WATCH Buds ile ilgili beklenen tanıtım yapıldı. Huawei’nin genel lansmanında yer alan yeni model, zengin ürün koleksiyonuyla duyuruldu. İşte detaylar.

9 Aralık’ta Huawei, özel bir kış konferansı düzenledi. Lansmanda Huawei Nova10 SE, Huawei Enjoy 50z, Huawei FreeBuds 5i, Huawei WATCH GT 3 Pro Collector’s gibi modellere yer verilmedi. Tanıtımda yer alan Huawei WATCH Buds modeli kablosuz kulaklık kullanmak isteyenler için yeni bir seçenek olarak piyasada yer alacak.

Huawei Watch Buds’ta çift TWS kulaklık oluşturmak için son derece entegre mimari tasarım benimsenmiş durumda. Minyatür hassas cihazlar ile desteklenen Huawei WATCH Buds, böylece çok daha küçük, portatif ve kullanılabilir durumda.

Huawei WATCH Buds özellikleri

huawei watch buds piyasaya cikti

Dahili kulaklıkları, sol ve sağdan bağımsız olarak zarif ve kompakttır ve AI gürültü azaltma aramalarını ve geniş alanlı kulak kepçesi dokunuşunu destekler. Spor ve sağlık açısından 80+ spor moduna sahiptir ve 30 saat pil ömrü sağlayabilir.

Cihazın menteşe yapısı, 100.000 defa açılıp kapanma testinden başarılı şekilde geçerken dayanıklılığı ile öne çıkıyor. Tek bir kulaklığın ağırlığı yalnızca 4 gram. Simetrik sekizgen silindirin yenilikçi tasarımı, sol ve sağ kulaklarda kulaklıkların en uygun şekilde kullanılmasını sağlıyor.

Huawei WATCH Buds, metanet ve atmosferin güzelliğini gösteren, matkapla kesilmiş düğmelere ve 710 çelik bir kasaya sahip. Özel kadran desteği ile kulaklığın durumunu diğer cihazlar dahi görebilmek mümkün.

Hakan Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir