Huawei tarafından Weibo ve Twitter üzerinden yapılan son paylaşımlarda, katlanabilir bir telefon için lansman tarihi paylaşıldı. P50 Pocket adı ile tanıtılacak olan modelin tanıtım tarihi ise 23 Aralık.

Katlanabilir telefon rekabetinde Huawei “Ben de varım” diyecek. Uzun zamandan beri sektörde marka tarafından çalışmaların yapıldığı ve tanıtımların 2021 yılı içerisinde gerçekleştirileceği belirtiliyordu. Şimdi ise bu durum resmiyet kazandı. Sosyal medya hesapları üzerinden yaptığı açıklama ile Huawei P50 Pocket adındaki yeni bir telefonu tanıtacağını duyuran Huawei, bu yeni telefonu ile katlanabilir akıllı telefon modellerine rakip olacak.

Huawei P50 Pocket özellikleri neler?

Huawei P50 Pocket olarak adlandırılan telefon için çok fazla detay netlik kazanmamış olsa da özellikle menteşe sisteminde çok daha yeni bir çözüm sunulması bekleniyor. Sızdırılan bilgilere göre Huawei telefonlarında kullanacağı menteşelerde Zhaoli Technology ile ortak bir çalışma gerçekleştirmiş. Donanımsal olarak daha az parça ile geliştirilen menteşeler, böylece bir önceki nesil menteşe sistemlerine göre çok daha dayanıklı ve daha uzun kullanım ömrü sunuyor.

Beyaz ve altın renk seçenekleri ile satışa sunulması beklenen telefonlarda 23 Aralık tarihinde yapılacak tanıtım ile birlikte yer verilen tüm özellikler açığa çıkmış olacak. Bununla birlikte 23 Aralık tarihinde sadece katlanabilir modelin tanıtılması beklenmiyor. Yeni bir akıllı saat modeli ve işletim sistemi için yapılan yeniliklere bu özel lansmanda yer verilmesi bekleniyor. 

Hakan Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir