Huawei, MetPad ailesinin en yeni üyesi olan yeni e-ink tabletini Türkiye’de satışa çıkardı. İşte Huawei MatePad Paper fiyatları ve özellikleri…

Huawei Mate Xs2 Türkiye fiyatı açıklandı

Son zamanlarda ABD ambargosu nedeniyle akıllı telefon pazarında zorlanan Huawei, birçok alanda büyümeye devam ediyor. Bir süre önce Türkiye’de düzenlediği bir etkinlikle ürünlerini dünyaya tanıtan firma, MatePad Paper e-ink tableti tanıttı. Bu ürün artık Türkiye’de de satılmaktadır. İşte Huawei MatePad Paper’ın fiyatları ve özellikleri…

Huawei MatePad Paper fiyatı ne kadar?

E-ink teknolojisi ile harika bir “Kağıt üzerine oku ve yaz” deneyimi sunan Huawei MatePad Paper, firmanın online mağazasında 7999 TL’ye satılıyor. 10.3 inç ekrana sahip olan cihaz, 360 gram ağırlığında ve 1872 x 1404 (227 PPI) çözünürlüğe sahip. Akıllı güncelleme tutucu, uygun aydınlatma koşullarına göre cihaz ekranının parlaklığını otomatik olarak optimize eder.

Huawei MatePad Sorunsuz yazma için 4096 basınç seviyesi ve 26 ms düşük gecikme süresi ile 2. nesil Huawei M-Pencil ile birlikte gelir. Kalem ve tablet buluştuğunda kağıda yazı hissi veren ses efekti ile öne çıkıyor.

Otomatik Bluetooth bağlantısı, çift tıklama, manyetik şarj gibi teknik özelliklerinin yanı sıra belge açıklama, el yazısını dijital metne dönüştürme ve bölünmüş ekran açıklamaları gibi özelliklerin yanı sıra bazı özellikler e-ink deneyimini geliştiriyor.

Gözleriniz yorulduğunda MatePad Paper’a geçin

Huawei MatePad Paper, akıllı masaüstü özellikleri ve Harmony OS “Süper Cihaz” özellikleri ile cihazlar arasında önemli bir geçiş avantajı sunuyor. Huawei cihazları arasında mükemmel bir bağlantı sağlayan “Süper Cihaz” işlevi, kullanıcıların bir süre sonra bilgisayar veya akıllı telefonda deneyebilecekleri göz yorgunluğundan kurtulmak için Huawei MatePad Paper’a sorunsuz bir şekilde içerik aktarmalarını ve orada çalışmaya devam etmelerini sağlıyor.

kullanıcıları, Huawei MatePad Paper’ı ikinci bir bilgisayar olarak da kullanabiliyor. MatePad Paper uygulaması, herhangi bir ek e-posta veya uygulama desteğine ihtiyaç duymadan dosyaları iki cihaz arasında doğrudan sürükleyip bırakmanıza olanak tanır. Güçlü işbirliği özellikleri, cihazlar arasındaki engelleri kaldırır ve yüksek iş verimliliği sağlar.

Hepsi Bir Arada Performans

Kağıt ince olarak tanımlayabileceğimiz Huawei MatePad Paper, güçlü donanımıyla da öne çıkıyor. Cihaz, yüksek performanslı çipi ile sorunsuz bir okuma yazma deneyimi sunsa da yüksek pil kapasitesi ile dört haftaya kadar olağanüstü bekleme süresi ve yaklaşık 6 gün sürekli kullanım sunuyor.

Olağanüstü ses kalitesi İnce gövdesine rağmen ürün, güçlü çift hoparlörü ile net bir ses performansı elde ediyor. 4 GB RAM ve 64 GB dahili belleğe sahip olan ürün, Huawei’nin online mağazasında siyah renk seçeneğiyle 7.999 TL fiyatla satışa sunuluyor.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir