Tanıtımı sonrasında dikkat çeken ve Türkiye’de satışa sunulması beklenen Honor 50 için beklenen haber geldi. Honor 50 Türkiye’de resmen satışa sunuldu.

Honor markasının en popüler modellerinden birisi olması beklenen Honor 50, geçtiğimiz aylarda Avrupa pazarında satışa çıkmıştı. Şimdi ise telefonun Türkiye’deki kullanıcılar için de satışa sunulduğu belirtildi. Huawei’den ayrıldıktan sonra etkinliğini daha da arttıran Honor, fiyat performans modelleriyle dikkat çekiyor. Honor 50 modeli ise şirketin ayrılık sonrasındaki en güçlü seçeneklerinden birisi olduğu için daha fazla ilgi gördü.

Honor 50 özellikleri neler?

Honor 50, 530 Euro etiket fiyatı ile Avrupa’da satışa sunulmuştu. 8 GB RAM ve 128 GB depolama alanına sahip olan model ile satışa çıkan Honor 50 modelinde, Türkiye fiyatı da merak uyandırmıştı. Yapılan resmi açıklama ile birlikte Honor 50’nin Türkiye fiyatı da belli oldu. Açıklamalara göre Honor 50 Türkiye’de 9.999 TL’den alıcı bulacak. Türkiye pazarında şu anda sadece yeşil ve siyah renk seçeneği ile sunulan model için resmi lansmanda Türkiye’deki kullanıcılara da özel açıklamalar yapıldı.

Baş Tasarımcısı Yuan Ze tarafından yapılan açıklamalarda Honor 50 için “Tüketicilerin kişiliklerini daha açık yansıtmak için akıllı telefon tercihleriyle yeni deneyimlere yöneldiklerini görüyoruz. Bu gelişmenin ışığında biz de Honor 50’yi tasarlarken geleneksel renklerden çok, tüketicilerimizin kendi eşsiz tarzlarını en iyi şekilde yansıtabileceklerine inandığımız farklı renklere yöneldik. Honor 50 akıllı telefonları için ilk günden itibaren dikkat çeken ve stil sahibi bir tasarım ortaya koymaya kararlıydık. Amacımız, bugünün dünyasında tasarım trendlerini ve her gün değişen modayı yakalamak adına geleneksel renklerden uzaklaşmaktı. Honor’un zengin işçilik deneyimi sayesinde ortaya çıkan Honor 50, renkleri ve tasarımıyla rakiplerinden ayrışıyor” dedi.

Honor 50 teknik özellikleri neler?

Honor 50 için teknik özellikler ise şöyle;

Dahili Hafıza128 GB
Ekran Boyut Aralığı6 inç ve Üzeri
Ekran Boyutu6,57 inç
Garanti TipiResmi Distribütör Garantili
Kablosuz ŞarjYok
Kamera Çözünürlüğü Aralığı20 MP ve Üzeri
Kamera Çözünürlüğü108 MP + 8 MP + 2 MP + 2 MP
Ön (Selfie) Kamera Aralığı20 MP ve Üzeri
Ön (Selfie) Kamera32 MP
Pil Gücü Aralığı4000- 4999 mAh
Pil Gücü4300 mAh
RAM Kapasitesi8 GB RAM
Yüz TanımaVar

Hakan Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir