HBO Max adını Max olarak değiştiriyor. Ancak HBO Max ve Max ayrımının detaylarına indiğimizde gördüğümüz gibi bu sadece bir isim değişikliğinden ibaret değil. HBO, max.com’u satın aldı.

Genel olarak yeni Max’in, hali hazırda piyasadaki en büyük içerik yayın servislerinden biri olan HBO Max’ten daha büyük bir servis olacağı söylenebilir. Bununla birlikte HBO, max.com’u satın aldı. Bir tür HBO Max ve Discovery Plus birleşmesinin ürünü olan Max, “gelişmiş bir yayın hizmeti” olarak tasarlandı. Discovery Plus ise halen kendi başına yayın hizmeti sunmaya devam edecek.

Yeni Max ile içerikte neler değişiyor

HBO Max’te HBO Originals, Max Originals, Warner Bros. Filmleri, DC Universe filmleri ve Peacemaker ve The Batman gibi şovlar ve Harry Potter filmleri varken şimdi Max’te daha fazlası olacak. Peki ne kadar daha fazla? Max ayrıca ücretli ve ücretsiz Amerikan TV kanalları olan HGTV, Food Network, Discovery Channel, ID ve TLC gibi çok daha fazla içerik sunacak.

Eski HBO Max ile yani Max arasındaki farklar neler

HBO MaxMax
Aylık başlangıç ​​fiyatı9,99 dolar9,99 dolar
Aylık Reklamsız Taban Fiyatı15,99 $15,99 $
Aylık Ultimate Reklamsız Taban FiyatBöyle bir paket yok19,99 $
İçerikHBO Max Originals, filmler, DC, Adult Swim, Studio Ghibli, TCM vs.HBO Max’in sahip olduğu her şey, artı Discovery içeriği
Akış kalitesi4K’ya kadarFull HD fiyatı 9,99 Dolar ve 15,99 Dolar | 19,99 dolardan 4K
Dolby Vision ve Atmosİçerik varsaİçeriği varsa ve yalnızca Ultimate Ad-Free (raklamsız) ile
Eş Zamanlı izleme32 (Ultimate Reklamsız paket ile 4)
İndirme30 adet (reklamsız HBO Max)30 adet (Max reklamsız), 100 (Ultimate  Reklamsız)
Ne Zaman Değişecek23 Mayıs’a kadar23 Mayıs’tan itibaren
HBO Max VS Max
HBO Max YENI ARAYUZ
HBO Max’e ait Yeni Arayüz

HBO Max ile Max arasında ki Arayüz değişikliği

Max, en azından ana ekran tasarımı ile HBO Max abonelerine oldukça benzer gelecektir. Ana navigasyonun sol üstten üst ortaya taşındığını ve HBO’nun artık Diziler, Filmler son olarak Yeni ve Öne Çıkanlar butonlarının yanında Max logosunun önemli bir alan kapladığı görülüyor. Fark edilen garip bir şey ise Max ana ekranında bir Oynat düğmesinin olmaması.

HBO Max’e isim değişikliği ve yeni abonelik paketleri geldi
HBO Max’e ait eski Arayüz

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir